Saturday, January 17, 2009

SelamaT ?


ha,pe yg slamat?? adekah sal karangan aku yg bekenaan ngan keselamatan jln raye..mntak maap la weih,kalo ckgu suwo aku wat karangan camtuh,mmg otak aku da otometik ah set gi search kat google n salen jek...sng siot camtuh..jgn kate 350 pata perkataan,kalo cekgu aku nk suwo cite tok 3 ari 3 malam pn xpe..tarak hal ah..

tp bkn keselamatan jln raye yg aku nk cite..aku nk cite sal bnyk omewek aku x siap nih..da r sok de skula ganti..mmg gua x slamat ah sok..maw sok aku x mkn kat kantin coz da kenyang mkn rotan cekgu..pe kejadahnye wat skula ganti tyme cuti..kat kalendar ari sabtu die wat kaler koneng okeyh,meaning,xde skula2 de...

tp..bkn selamat tuh yg aku nk cite..kasem slamat pn bkn..aku nk cite sal 1 lagu nih..Slamat ulang taon syg tajok die..ade sowg awek nih suwo aku dgr lagu nih..fuyoh! pmpuan siot...bkn sng gua nk dipelawe pmpuan tok dgr lagu..pelawe mkn kaki pna ah..bile aku dgr,pergh,ley tahan gak citerase minah nih,sedap lagu nih..ley jual gak lagu nih..paleng koman pn maw dpt 30 hengget kat uptown...so,kowunk layan je ah lagu nih okeyh...

1 comments:

Siti Fatimah Nabihah on January 17, 2009 at 3:07 PM said...

haha.. ganti kelas? 4 CNY ke? hehe^^..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template