Thursday, March 26, 2009

slamat mlm...

8 comments
aiseh,rini aku ttdo ah dr lepas maghrib td smpai ah kol 10.30..pe kes nih,adekah ini akn jd petande bahwesenye aku akn bruba mnjadi batman,akn bejage tgh mlm,dn scare tdak lngsungnye aku akn mnjadi ensem dn kaye sepeti beliau? (fiksyen tol budak nih)

tp xpe,kalo aku x tdo mlm nih,tyme exam sok konfem lamenye aku tdo..ko pk ah,paper 3jam,2jam 50 mnt aku tdo..hoho..agak cpat, pantas dn begaye an aku wat? mane x nye,sok lan 30,jwab 10..huhu..

pare hadirin skalian,(ala2 forum) hoho...


sok aku de exam sejrah..membe aku kate susa gile n dnga cite ade sorunk budak jwab "cukai dikutip oleh cikgu mazlan dn kluarge" tuih! hampeh ko,wat lawak lam paper! xpe2,sok aku akn wat dgn lebey unik smpai ckgu mazlan dn kluargenye x brani da kutep cukai...

sekian,sy sudahi dgn,assalamualaikum warahmatullah hiwabarakatuh...(cam forum agi..)

Tuesday, March 24, 2009

EheM

3 comments
rini aku de petndingn forum,daerah pnye k,dlu takat forum2 lam kwsan kmpung jek...yup,bru pektis x smpai smnggu tp ckgu da suro forum cam ustazah bahyah tuh,ne ley,payment da ah x tnggi,3 rnggt je weyh dpt kalo gi ptandingan nih..(bnyak komplen an,kalo mng xpe gak..)

so,patotnye pagi td aku de ujian tp coz kne gi forum nih,xdpt ah nk wat,kne wat mnggu dpn..ape ah ckgu,pe susa ckgu nk suro sy wat ujian,kalo wat ke x wat pn same gak markah tuh an?

rase mlas lak aku nk gi skula sok,bkn ape,aku kesian kat krusi aku,ari2 aku dudok atas die dr pagi smpai ptg,msti die saket an,so,aku kasik ah die rehat...

harap maap la sume yg mmbace blog aku rini,aku tepakse post pendek2 jek coz da ade org jeret da "ko x study ke??!!!"...so,aku kne ah kmbali ke meje blaja aku..(aku ade ke meje blaja..)

PenaH tgk cite the simpsons? kalo pena,msti korunk enjoy tgk nih..

Sunday, March 22, 2009

X sanggup AkU

5 comments
ptg tdo gua tdo,ble gua bngun,gua mracau racau smbl jeret "tanak skola! tanak!!" hoho,tuh la efek kalo cuti lame sgt...rase brat je aku nk gi skula sok,maleh pulak aku nk gi pehimpunan,nyanyi lagu skola,kalo tempo btol xpe gak,ni key lari,kunci ilang...pape ah..

tuh x pe agi,sok ujian,gle ko,bru ptg td aku seda sok ujian,rilek je gua an..maseh bule berblog agi..ye ah,da due ari aku x post pape..x cam certain org,post kat blog cam mkn ubat wo..2kali sehari..huhu..

so,korunk doakn la kejayaan aku tyme ujian ti..xya bejaye pn xpe,cukop2 mkn lulos pn ok..hoho..yup,aku rase ckgu aku pn akn wat kenduri kesyukuran besa besaran kalo aku lulos..t kecoh 1 skola,"dzul lulos?!! Fu-yoh!!"..

xley la aku nk post pepanjang rini,aku nk tdo sok ujian..(tdo ke men game?)

nk tawu camne care nk study elok? nih aku de dpt tips dr tenet..donlod ah...

101 study tips
 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template