Sunday, March 22, 2009

X sanggup AkU


ptg tdo gua tdo,ble gua bngun,gua mracau racau smbl jeret "tanak skola! tanak!!" hoho,tuh la efek kalo cuti lame sgt...rase brat je aku nk gi skula sok,maleh pulak aku nk gi pehimpunan,nyanyi lagu skola,kalo tempo btol xpe gak,ni key lari,kunci ilang...pape ah..

tuh x pe agi,sok ujian,gle ko,bru ptg td aku seda sok ujian,rilek je gua an..maseh bule berblog agi..ye ah,da due ari aku x post pape..x cam certain org,post kat blog cam mkn ubat wo..2kali sehari..huhu..

so,korunk doakn la kejayaan aku tyme ujian ti..xya bejaye pn xpe,cukop2 mkn lulos pn ok..hoho..yup,aku rase ckgu aku pn akn wat kenduri kesyukuran besa besaran kalo aku lulos..t kecoh 1 skola,"dzul lulos?!! Fu-yoh!!"..

xley la aku nk post pepanjang rini,aku nk tdo sok ujian..(tdo ke men game?)

nk tawu camne care nk study elok? nih aku de dpt tips dr tenet..donlod ah...

101 study tips

5 comments:

kEy on March 23, 2009 at 3:24 AM said...

0yEah aku ske nama ku ada di entri mu..lalalalal~

handhalah ibnu kamil on March 23, 2009 at 10:16 AM said...

weh..

ko mmg suka merepek..

dah..pi sekolah!!!

hahahha.

AHMADSUFI6177 on March 23, 2009 at 10:33 AM said...

dah dah.. pi sekolah tue... merapu ja..

haha...

merahitujambu on March 23, 2009 at 12:07 PM said...

amboi2..cr alasan x nk ke sekolah ye..

epal on March 25, 2009 at 2:08 AM said...

da..
kalo tanak sekola sgt,
g mintak mak kawen kan..
senang!

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template