Friday, March 20, 2009

SlmT TnggL BedaH,SlmT DtG Pe'aH...


ha,cam yg aku gembar gemburkn ritu an,aku da pn jual si bedah,so,sape pengganti si bedah tuh? ha,tuh die,si peah..o2 xda atom..hoho,cam org tue aku rase gune pda nih...

biasenye pda nih org2 tue cam seety,merah,epal,atieabid,key,sufi,n handhalah jek yg pakai...(scare x langsung aku puji sambil kutok org..)

tp sriyes kalo bole aku nk jual je tros,kengape? aku x tahan sbb xde keypad..kalo la keyboard besa tuh bule cucok kat pda nih,da lame aku wat da..duli ape aku ko touchscreen ke x kalo nk reply 1 msg amek mase 3ari...

tp x pe ah,kalo nk mencapap,mmg bez ah fon nih..bile org tgk,"wa,gempak seyh budak tuh"..ptuih,ko ingt bnde nih juta2 hage die? xde ah,aku de cable mura2..hoho..

ni la hasil aku kumpol singget2 sejak staon yg lalu..hasilnye? membe2 komplen aku reply lmbt,,eh suke aku ah nk reply lmbt ke x,omewek aku anta lmbat pn cekgu x tnye,yg sebok aku reply msg lmbt pehal..

so,aku da decide nk wat ko,n ko, n ko jugak tok jelez,so aku wat sket video review..muahahaha! (sile bace dgn nada sombonk dn riak nk mampos)

6 comments:

AtieAbid on March 20, 2009 at 11:03 PM said...

aku di kata tua...huuhu...

Dzulfikri zulkiflE on March 20, 2009 at 11:11 PM said...

bkn tue,tp berumo..hoho

kEy on March 20, 2009 at 11:31 PM said...

nSeb baik vidE0 ni aku xlEh tgk, xdEla jElES,
lalalala~

Dzulfikri zulkiflE on March 20, 2009 at 11:53 PM said...

ala,nape x ley,tgk ah..hoho

epal on March 22, 2009 at 10:56 AM said...

aku tua ko kata??????

ada aku kesah????

Siti Fatimah Nabihah on March 22, 2009 at 4:53 PM said...

uih.. ct tua?? hurm... nak kena nie! hahaha

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template