Wednesday, March 18, 2009

Tag AjeK?


haish,mmg skunk aku ngah ketandusan idea2 bodo yg dahulu mencurah2 dlm otak aku n x saba nk dicurahkn lam blog nih..tp skunk otak aku da jam,agi terok drpd jam yg ade kat bawah jambatan rawang tuh.(aku x ckp jam kat kl coz dak kmpng cam aku tawu rawang jek)...

tp alangkah benase baeknye,yup2,budak pendek si key tuh da tag aku..mekaseh daun kladi key,ko da slamatkn blog aku drpd tros kereng tanpe hapdate..jadi,mari kite mnjawab!(bace dgn nada kanak2 riang..)

1.Who tagged you?
KeY

2. Do you like tags?
gle aku x ske,aku ari2 kalo bole nk wat tag jek..gi skola pn wat tag jek..kat highway lak gune smarttag..

3. If you can have a dream to come true, what would it be?
aku nk power rangers,otromen,powerpuff gurls,n tdak dlupekn juge wonderpets tok mnjadi sahabat karib aku..

4. What is your current mood?
next question plz..

5. What will you do if your crush says he/she adores you too?
sape la yg nk minat kat org yg baek,pemurah,sopan santun cam aku...hoho,promot diri...

6. Will you fall in love with your bestfriend?
kengape soklan begini dtanye kpd kanak2 yg berusie 17 taon?

7. Which will you prefer, loving someone or being loved by someone?
aku buat2 x paham bahse ingris ah..

8. What is your favourite food?
mknn yg dblanje oleh mk bpk,adk bradk,kwn2,musuh2,n ckgu2..

9. If the person you dislike is right in front of you, what will you do?
hah,aku santau ko..hoho

10. What do you pray each day for your loved ones?
aku doakn dorunk mura rezeki spaye btambah ah blanje dorunk tok aku..:D

11. What takes you down the fastest?
lumbe lari..(ko nk caye?)

12. How would you see yourself in ten years time?
jutawan,hartawan,dermawan,seniman,olahragawan,kebloggeran..

13. What is the reason that could make you so tensed up?
rmai sgt org puji aku.hohoh

14. What kind of person do you think the person who tagged you is?
haha,nih kalo aku kutok si key smpai pagi sok pn x abes..

15. Would you rather be single and rich or married but poor?
ikot gak ah,aku suke tgk double,tp single pn bez kalo chong wei yg maen..(soklan nih sal bedminton ke?)

16.Would you sacrifice for your loved ones?
kalo melibatkn wang,harap maap..

17. What's the character must have in your partner?
berduet?

18. If you fall in love with two people simultaneusly, who would you like to pick?
dlm islam bole 4 an? ni bru due..

19. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing that someone has done?
gle,smpai mati aku ingt...kalo nk setle,baya duet..

20.Do you prefer being single or having a relationship?
aku x suke soklan camnih,weyh key,tag ape ko bagi nih,aku stil budak2..

21. What is your most embrassing moment?
xde kot,sbab membe aku kate aku mmg x tawu malu..


lagi 5 org yg akn disekse hingge terkeluar biji mate
-merahjambu
-seety
-epal
-sufi
-handhalah

2 comments:

kEy on March 19, 2009 at 2:15 AM said...

ahhahah~ lalala~ kate ske wat tag, jawab jela...hahah~

epal on March 19, 2009 at 5:25 PM said...

ngetag aku??
aduss..dus..duss...

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template