Tuesday, March 24, 2009

EheM


rini aku de petndingn forum,daerah pnye k,dlu takat forum2 lam kwsan kmpung jek...yup,bru pektis x smpai smnggu tp ckgu da suro forum cam ustazah bahyah tuh,ne ley,payment da ah x tnggi,3 rnggt je weyh dpt kalo gi ptandingan nih..(bnyak komplen an,kalo mng xpe gak..)

so,patotnye pagi td aku de ujian tp coz kne gi forum nih,xdpt ah nk wat,kne wat mnggu dpn..ape ah ckgu,pe susa ckgu nk suro sy wat ujian,kalo wat ke x wat pn same gak markah tuh an?

rase mlas lak aku nk gi skula sok,bkn ape,aku kesian kat krusi aku,ari2 aku dudok atas die dr pagi smpai ptg,msti die saket an,so,aku kasik ah die rehat...

harap maap la sume yg mmbace blog aku rini,aku tepakse post pendek2 jek coz da ade org jeret da "ko x study ke??!!!"...so,aku kne ah kmbali ke meje blaja aku..(aku ade ke meje blaja..)

PenaH tgk cite the simpsons? kalo pena,msti korunk enjoy tgk nih..

3 comments:

merahitujambu on March 25, 2009 at 9:40 AM said...

cr alasan xnk g skolah die ni..
mesti kusi ko bengang je ko x nk g skolah..
malas ek..
good luck forum tu..huhu

handhalah ibnu kamil on March 25, 2009 at 8:04 PM said...

hang kalao dah malas tu ngaku je la..

hahahhaa..
amacam menang ke?

kEy on March 26, 2009 at 4:40 PM said...

Simpsons? baik kluang man~

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template