Thursday, January 29, 2009

KiPaS JeK???


oit,ha...tah nape rini antetibe je kedit aku abes dow..(ceh,ko da gune wat2 tanye lak nape abes)...aku pn ape agi,usha bawah katil,n kuar ah tabung aku..jgn tanye ah nape aku smpan tabung bawah katil,more elegan okeyh..aku tarek sploh hinget yg brupe duet ketas singget n masokkn dlm dompet aku yg juz ade ic,lesen n surat saman coz moto xde side mirror..(side mirror mahal,x mampu aku..hoho)

aku pn gerak ah,tp begitu malang,sume kedai topap tutop..ades,mmg tol2 raye la kowunk nih..nape x tutop jek smpai raye aji taon dpan?? aku pn nk x nk,kne ah gi 7e...aku pn masok ah...bile aku masok,aku da rase laen da,pintu die bia je tebukak..cam nk sambut jek kedatangan aku nih..(rase cam ank raje pn ade)...aku pn masok..tetibe aku rase len mcm..tp xpe,aku ilek jek agi..aku pn gi ah kat kaunter.."akak,nk no. tepon"..ops silap,"kak,nk maxis 10"..."ape nk2?? baya ah.." huhu...

lepas setle baya,aku pn cube ah cek keadaan sekeliling..rase len mcm..nk kate mesin slurpee kne cilok,xde ah,ade je betenggek minatng slurpee tuh..la,bawu ah gua pasan..upe2nye 7e da xde aircond..pe kes plak nih,mmg dowunk da amalkn sifat berjimat cermat ke..die gune kipas jek..bapak panas..(anco hasrat aku nk keje kat 7e pas spm) aku pn cite ah kat akak aku,die kate kat tmpat die pn same da gune kipas jek...7e da miskin ke or dowunk tanak cemarkn udare?? tah r,lantak ah..janji jgn mesin slurpee tuh pn ko letak kipas kat dlm suda ah..huhu..


7Eleven Pictures, Images and Photos


.

1 comments:

merahitujambu on January 30, 2009 at 8:25 AM said...

lor.n ble topup korek tbung ke??
xpe2..tu tandanyee kte pandai guna duit sendri tanpa meminta ibu bapa..
tp duit tu pon bkn duit ko..jika diorg x kasi ko xleh gak menabung..huhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template