Friday, February 13, 2009

HoHo!!


pergh,rini mmg bez,aku da anta esei aku kat ckgu,so,pe jadahnye x bez lak an,da omewek siap,bangge tuh weyh...so,pe cer ngan esei tuh?? sal esei criteria of my future wife tuh,ish3,gua budak2 agih tp da diberi tugas yg amat menguji kewaspadaan aku nih...so,pmpuan camne yg aku nk,bak kate si merah an,die suwo aku nyatekn,nape,ko ade adek ke nk past kat aku..muahaha..(sile jgn ikot pangai setan nih)..so,ni la kriteria2 yg aku nk..(demand seyh..)

-org yg kawen t die msti gado an,so,untk elakkn drpd gado,aku kalo bole nk awek bisu,pergh,sumpah weyh smpai mati x gado..hoho..

-aku nk pmpuan yg cam ustazah pe ke name yg cramah2 kat tv tuh,ha,elok ah tok aku yg ade sket2 cam setan nih kn...ley la insap sket..takot weyh masok nrake..

-aku nk yg suke mkn sardin,aku dnga cite harge sardin da mura da,so,jimat ah kn..

lebey kuang camtu ah,aku ne ley demand bnyk2,xbek2...rini aku tatawu ah nk upload gamba pe,tp ade video..usha je la ek..

bez dow video nih..

4 comments:

zulhana said...

Hehehe... x nak komen banyakkk.. Cuma dah tersurat dalam Al-Quran... Lebih kurang beginilah maksudnya" yang baik akan dapat yang baik, begitu jugaklah sebaliknya"....... hehehe, Renung2kanlah diri kita

Dzulfikri zulkiflE on February 15, 2009 at 1:09 PM said...

ni yg maleh nih kalo kakak sndri da croboh blog akuh..hoho....

yong jgn ckap kat bah ri ade blog..huhu..

farahin_ikhwani on February 15, 2009 at 7:33 PM said...

gedick t0wl la laki yunk pakai sweater ij0w tuh..ish3

merahitujambu on February 16, 2009 at 11:06 AM said...

ko ni cm2 laa dzul..sape laa girl nk kt ko cmtu..memilih..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template