Saturday, February 14, 2009

SiaN2


pergh,rini gua kne skola,xde menyirap tamba sirap lak dade nih bile kne skula ari sabtu..mane bule weyh,ari sabtu kn cuti,cuti is cuti..cuti kalo eje tebalek pn tetap cuti,xkn jd skola pnye..ni tah pape tah skula ganti ah,tuh ah,ni ah,kecewe weyh...

pndek kn cite,x blaja pn kat skola td,:muke sonok:..bile nk blk cam biase ah,aku kn budak yg bedikari dn x susahkn mak bapak,aku pn blk ah nek bas...on da way nk gi bustand tuh,aku de nmpak 2 org budak kat ctuh,rambut die sume perang2...msti kowunk pk aku nmpak setan an? sala2,tuh budak org asli..aku pn benti jap tgk dowunk,perh,dowunk jln kaki ngan baju burok tamba sluar pendek tamba kaki ayam..meaning mmg x pakai slipa or pape ah dlm ngah panaz2 tuh..

nih dlm otak korunk msti pk,la,nape budak tuh x blaja,kalo blaja,bru la bule pkai kasot DC ke,paleng koman pn slipar asadi..probnye skunk,nk pegi skula pn dowunk x dpt..ape ko pk mak bapak dowunk ade duet nk anta gi skula..bule pulak jual petai nk anta ank gi skola? x cukop rasenye..kalo ade yg skola pn,maybe x cukop keperluan...so,entri aku kali nih mmg xde setan2 n kuang aja,kne prihatin sket la wei..sedang kowunk sedap menhirup slurpee,dowunk minom air paep jek...

tuh yg aku nmpak tuh bebudak,tp x pena pn dowunk rase idop cam bebudak skunk...ala,yg cam dlm tv tuh,,"mmummy2,boboy nk psp ngan swimming pool satuh! nkjugak2!!"..ha,tuh la budak skunk..yg org asli tuh,"mak,nk slipe bule buat gi skula bule?" (sile bace dgn sleng org asli) hoho..so,pe cer,kite yg ade duet nih aku rase patot tlg dowunk,aku pn bile pk blk,dowunk tuh original,(asli),so dowunk patot ah dilayan ngan bek sket an..so,ni jela carutan aku ari nih...

aku xde pic nk letak..so,aku letak jela pic ank sdare aku yg pena aku letak,tp da diedit sket2...



.

2 comments:

merahitujambu on February 16, 2009 at 11:01 AM said...

dzul..jdkan tu satu pengajaran..ko tu kira bagus laa mak bapak ko antr ko ke sekolah tau..minta je dpt..x bg nagis2..huhuu

Dzulfikri zulkiflE on February 16, 2009 at 4:05 PM said...

eleh,wat cramah free lak die nih...kat skula kne cramah,kat uma pn kne,kat blog pn kne? haish..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template