Thursday, February 5, 2009


ok,sape yg arini die dilimpahi ujan,sile anggukkn pale..kat tmpat kowunk aku x taw ah,tp kat skul aku ptg td,ujan die,,,ades...susa nk cite..yg bez nye,tyme nk bru gerak xde,da sparoh jln tetibe lak ujan dtg ngan agak sopan,renyai2 jek tyme tuh,tetibe tuh die,da cam banjer da,dgn kilat milat die,abes ah xya ckp,mmg lenjun ah..aku rase da cam filem tamil pn ade,jln dlm ujan besame bbrape org pmpuan..hoho..

baek pnye ujan smpai je kat busstand td mmg aku nmpak cam bawu lepas mandi sungai..gile ah,mmg saket ati,buku gua sume abes basah,(yez,ade alasan x anta omewek)...mmg ptg td ley masok ah dlm tajok the worst day of my life...mmg ley wat karangan ah cite ujan aku nih..

oit,sape sni ade gune mac?? apple nye desktop or laptop..aku cam bnci je ngan user mac nih..biase org2 kaye jek yg gune mac nih,,n skunk nih mac bule letak windows dlm tuh x silap aku..so,tamat ke riwayat pc pasni?? jgn arap ah,harge dlm 5-6 ribu,x maw aku beli..dompet aku da ah ade 5-6 ringgit jek,jadahnye,beli mouse pn x cukop..sedey an dompet aku..kalo nk tgk dompet yg berkepul,tgk cik MERAH punye,die an arkitek,msti bnyk duet..(bule aku mntak ketapi sejibik tyme bezdey kat die)..hoho


ni video mac vs pc..





.

1 comments:

merahitujambu on February 6, 2009 at 9:15 AM said...

oit..ngumpat aku ek..
aku kuli je..
mane ade duit..hehe..
dzull..ko jgn nk cr alasan buku basah ek..
omwork ttp kena antr..hehe..
nasib ko dh nk abs skool dh..
jika x.aku jd cikgu ko..huhuhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template