Tuesday, February 3, 2009

Puteri Oh PuteRi


hoho,bapak rini kat skula aku mmg bez,ckgu fizik gua xde,kaw x taw,bnde tuh la yg aku paleng impikn slame nih..so,td mmg aku pure2 nanges dn hampe plus kecewe ah bile dowunk kate ckgu x dtg..(muahaha!)

baek pnye ckgu xde,kirenye td aku dpt due mse tok aku buang mase..pe agi,kalo cekgu xde,aku ah cekgu! mmg kaw bule dnga ah sore aku dr sini kat slngr smpai ah seremban negri smbilan..tyme b.m td aku ade wat presentation sal sinopsis n laen2 dlm drama puteri LI Po a.k.a hang li po...

so,aku dgn baek atinye,(baek ke aku),nk kasi kaw orunk donlod file presentation yg aku wat td..jgn risau,aku x gune powerpoint,(aku taw bnyk pc skunk x letak office,letak game suda)...ni file exe....bukak jek..pnat woh gune flash..huhu..


Puteri Li Po



.

5 comments:

merahitujambu on February 4, 2009 at 9:03 AM said...

amboi2..
suke ek cikgu xde..
homework cikgu kasi dh siap lum ni??huhu

Sabri on February 4, 2009 at 9:59 AM said...

hahah, kau ni form 5 ek?
hurm, kau wat flash gune ape ek?

Siti Fatimah Nabihah on February 4, 2009 at 5:41 PM said...

oo..! asal cikgu xde! dier la org pertama dalam skul msia happy! hahaha

Dzulfikri zulkiflE on February 4, 2009 at 8:29 PM said...

sabri-aku pakai adobe nye bro..lame ah kne wat...


seety-oit,ne de,org bkn kemaen sedey ah ckgu xde...isk3..


Merah-cewah,cam die lak ckgu,bnyk jek komplen...

merahitujambu on February 5, 2009 at 12:27 PM said...

cita2 nk jd cikgu x kesampaian ..
so jd cikgu kpd kamoo..
amacam ok x??hehe

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template