Sunday, March 29, 2009

EarTh HouR


da 2 ari aku x on9 coz aku kne gi jitra,uma akk aku..die de konvo kat mane tah,aku mmg jenes yg x amek pduli sal bnde2 d skeliling akuh..huhu..

so,aku blk rini ah,28 mac,dlm kol 8 td rmai membe aku msg soh tutop lampu..coz earth hour..tp aku x stuju coz...maleh cte pnjang,tgk surat bantahan aku nih..

wwf(bkn wrestling) malaysia,
jalan p. ramasamy(sblah jln p ramlee)..
280300,
kuala lumpur,malaysia,
bumi......

per=bantahan mengenai program earth hour 2009 d malaysia..

tuan,,,

sbagai seorunk rkyat malaysia yg prihatin dn membaya 20 sen untk ke tandas awam,sy ingin membuat aduan mengenai bbrape kejadian ngeri yg berlaku ketike program earth hour malaysia d jlnkn...

sy amat bersedeh skali ye tuan,sy tlah dpakse untk mnutop sume lampu sempene program nih..tp pekejadahnye tuan,tyme tuh sy ngah nek kete ngan family,adekah sy perlu menutop lampu krete?! sy blom kawen agi tuan! Sy berarap tuan dpt selidik dgn lebih lanjut mengenai hal ini..tuan jgn smpai sy bangkitkn hal traffic light pulak..pehal td traffic light dowunk x tutop td??!!! kate sume lmpu kne tutop?!

sy bnyk nk komplen nih tuan,tp sy takot lak blog sy kne flag t..hoho..tuan tlg la,bayangkn la ktike itu jike tuan saket perot n harus gi ke toilet..tetibe sume lampu dpadam,tuan tdak takotkah jike tersala basoh?

program ini juge tlah membuatkn akak ramlah ram bersedeh...cube tuan bayangkn,baju kunci liplap die tuh x bole mnyale tok sejam...bayangkan!!!

da ah,sy maleh nk cite pnjang ah,ganti rugi untk sbarunk kecederaan yg berlaku ke atas sy ktike program ini akn sy claim dr pihak tuan mnggu dpn...


so long n gudbye....

5 comments:

handhalah ibnu kamil on March 29, 2009 at 7:20 PM said...

cuba ko antar surat ko tu.
kat pak lah.

mesti dia tegolek3 baca.


lama dah dia tak pekena lawak macam yg ko wat ne.hohhoo.

Dzulfikri zulkiflE on March 29, 2009 at 7:41 PM said...

ha,isu politik,xbole bangkitkn! hehe

handhalah ibnu kamil on March 29, 2009 at 10:35 PM said...

bukan politik.

saja nak kasi pak lah tu regang2 otot sikit.
dengan senaman gelak2.hehehe.

stress je aku tgk.

sian dia. hehehe.

epal on March 30, 2009 at 2:06 AM said...

ko meroyan lagi ek, dak kecik?

- a'ah..kekadang sian sgt kat pak lah..-(

merahitujambu on March 30, 2009 at 9:15 AM said...

kah..kah..kah...ko ni mcm2 laa..ramlah ram x bising ko lak yang emo lebih2..huhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template