Monday, March 30, 2009

TroK niH..


jap2,sblom aku cte pnjang lebar...nk ckp sket..aku nk mntk maap le kat kngkwn bloggers coz aku x smpat tgk blog korunk,yup2,msti korunk pk aku bz kn,x ah,aku ngah men game n harus abeskn dgn cpt,so,xdpt usha blog korunk...hoho..xde ah,ritu aku agak bz n xde mase nk terjah blog orunk..(nada sedeyh)

ok2,rini aku da dpt paper exam aku sket..muahaha,sape yg de lemah jntng or kencing pedas,anda dlarang tgk...meh sini,sedie untk dikejotkn..

addmath=3% (ni kalo tules name je pn dpt markah agi tnggi..huhu..)
chemy=20% (ok ah nih)
bi=64% (welllll...huhu..)
bm=58% (jadahnye bi ko agi tnggi..)
n ni je la kot yg aku ley bngge...math=70% ....(sblom ni cukop2 mkn je weyh)


so,ade yg da pengsan or suda dikapankn? kalo blom,baguih,blom cite sume agi,nanges air terjun niagra ko kunk...

aku da ckp da kat ckgu aku dlu,aku xnk aliran saens,nk ict,tp dowunk x kasik..suke kasik harapan palsu kat akuh...gelap gulite ke mase dpan aku? doa la bnyk2 kasi x....

so,kpd adek2 yg mude yg mmbace blog nih,cari la role model yg elok...hoho..

sekian,aku nk gi usha blog korunk,maleh nk study..woohooO!

6 comments:

kEy on March 30, 2009 at 10:43 PM said...

ahhahahah~mantap la resulT~

handhalah ibnu kamil on March 30, 2009 at 11:50 PM said...

weyh..
pandai jga mamat ni yerk.

can i speak english with yu...hahahaha.

merahitujambu on March 31, 2009 at 10:58 AM said...

rendah gler bm ko dzul..
baik ko jd ank keling lg baik dr jd ank melayu..
erghh..ko ni..baik ko blaja cpt!!
malas..
men game je keje...lalala~~..
terbebel byk laa plak..huhu

epal on March 31, 2009 at 4:22 PM said...

chait!
malu aku nak pijak blog ko..
gi study cepat!

Siti Fatimah Nabihah on April 2, 2009 at 12:14 PM said...

hurm.. result yang tidak mengejutkan! dah besa dah bro! kalu leh bagi lagi gempak! biar cikgu ko pengsan! hahaha

- said...

Oi, tu math jgn happi sgt kerana ia cume bbrp bab saja...

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template