Tuesday, April 14, 2009

Aku HapDate!!


hoih,la,bru aku pasan,aku ade blog upenye,msti hapdate...hoho..sian dailydzul nih,elok name daily kne tuka weekly ataw monthly ah...monthly da cam baya duet kete bulan2 je an...

so,pe cer,biase je...mak aku bru smalam kne masok spital coz darah tnggi..mak aku rendah je,tp darah die yg tinggi...haish,ni sape yg jd punce mak aku darah tnggi nih,adik aku ah nih!! (nk bekap dri sndri)

aku x dpt gi tgk mak aku kat spital,maksodnye aku x dpt agi ah pontenk skola..jadual skola pack gle,gi kol 7,blk kol 5...alang2 baek aku pndah je lam skola,meh aku buat uma sejibik lam kawasan skula tuh..ley aku wat semi D ke an..

so,sesape yg rase aku malas nk hapdate blog,sala tuh,aku bz weh,bnyk sgt keje..masak,sapu umah,mop lantai,jage ank sdare...(tuih,ade ko bwat ke sume tuh..)


so,sori ah kalo aku da lame x usha blog korunk,mmg jd dak skola slalu cmni,ari2 kne pakse tgk buku buku buku jek..(tp ko tgk ke)

8 comments:

handhalah ibnu kamil on April 15, 2009 at 12:33 AM said...

heheheh.

sian ko dzul.

takpe2.

sabo2.

lama lagi ajdi pelajar. hahaha.

jaga mama ko tu baik2.

kEy on April 15, 2009 at 7:40 AM said...

btul~
aku ase k0 baik tuka yearlydzul la~
bpe lme daa xhapdate~
aku aritu nak st0p bl0g p0n k0 sti xtau cite~
bZ la sgt~
aku yg nak exam ni p0n okey je~
lalala~

AtieAbid on April 15, 2009 at 10:05 AM said...

ko neh...patut ko gi sepital jaga mak ko....tu lah masanya nak ponteng skula...kekeke..

merahitujambu on April 15, 2009 at 12:07 PM said...

nape ko dh lama x update??
jd ank baik ek skang??(cm selama ni ko jahat jee kan??)..huhu

Siti Fatimah Nabihah on April 15, 2009 at 3:07 PM said...

ala.. mak ok x lagi? huhu
xpe.. tolong mak dulu,stdy hard erk!
hehehe

epalejau on April 15, 2009 at 8:14 PM said...

aku dak sekolah gak la kan?sebab aku pun ari2 kena tgok buku..hekhekhek..

pacik, time ni la ko nak ponteng pn..masa ni mama ko musti nk ko ade sblah dia..dia x marah nyer ko ponteng tuh..

klo chegu marah, ko marah balik..ckap ngan die, klo chegu masuk spital satu ari nnt, sy pun tanak g tgok chegu kat spital..padan muke!

Dzulfikri zulkiflE on April 16, 2009 at 6:06 PM said...

HAND=aku mmg perlu disiankn..:D

key=yearlydzuL?? cam bez weh...

atie=tuh le,idea ko pontenk skula cam bez jek an...

merah=slame ni aku agi trok sket dr jahat..hoho

ct=stdy hard? ades...huhu

epal=ko x abes2 ngn pasan mude ko..xseda dri tue..keje kat librabry ko kate budak skula?? hoho

AtieAbid on April 16, 2009 at 10:04 PM said...

tu lah pasal dzul...bek ko ponteng jek...jd la anak yg bek...hehee..

ps:-aku tak hasut tau...

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template