Friday, December 12, 2008

Bad daY


malangnye ari aku,tgh aku men game game ngan org2 len gune hamachi,tetibe screen aku jadi itam jek...lagi itam ah dr bukit kayu itam...tetibe aku terbau asap,mak aih,saat tuh aku da taw da,konpem2 pnye tamat da riwayat monitor aku..pe msti aku wat??adekah aku kne gunekn t.v tok jd monitor??kalo bole x pe gak an..x cukop ngan tuh,sim happy aku ilang lak..masok nih da 2 kali aw!! wtf!! tp xpe,aku saba..
dngan cepat dn kelam kabutnye,aku pn kontek r azim membe aku tok usha kat tenet sape de jual monitor n ade la org nih jual monitor 17 inci arge 75..(besa wo)..
die siap sanggup anta smpai btg kali agi n aku kne baya 90 le..
tp cube kaw bayangkn,bile aku tgk monitor tuh,gle ah,bontot die besa gile,tuh x pe agi,die pnye berat tuh...weyh!! lebey kuang same cam aku wo..x pena aku tgk monitor berat cam screen panggung wayang..x cukop ngan tuh,monitor nih die kne cucok kat plag..ha??!! taon bapenye monitor nih???welkam 2 da zaman m. daud kilau bawu prasan die ley gelek...
tp x pe ah,janji aku dpat gak an..disebalek bnde burok jd,ade gak yg bez jd...nk taw???kalo nk taw tnggu post lepas nih..aku saje nk gunekn unsur suspen..kalo x wat pe aku blaja tyme BM kn...


aku ingt nk letak gamba monitor bawu aku yg lame nih,tp x ya r,t jato maruah die..nah amek lagu bad day..



.

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 12, 2008 at 8:09 PM said...

hurm.. ladu bad day tu best! hehe^^

Dzulfikri zulkiflE on December 12, 2008 at 11:40 PM said...

tp badday yg x bez tuh..

Muhammad on December 14, 2008 at 3:39 PM said...

nme aku dlm badday dzul dowh!!
wakakakakaka

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template