Thursday, December 11, 2008

Bujang sebujang BujangNye


ha..nih la yg aku nk cite nih,alkesahnye camni,family aku sume blk kampong n aku tnggal coz aku de tuisyen yg aku tah pegi ke x t...so,aku da jd kes home alone r nih bezenye xde org yg peca masok uma aku..sume kne wat sndri,masak sndri,basoh baju sndri,,,adekah sume itu menyedehkn?? owh tidak...aku ngah bebas menawan uma aku nih,kalo aku nk wat parti liar pn bule..mari2!!...hoho...
so,da name pn mak aku xde an,aku bgun tido da x pnggl bgun pagi da,tp bangun tgh ari..ish2,tewoknye..huhu..oit,aku bngun pagi r,kalo x,xkn aku ley post entri nih pepagi..bekpez td aku aku cube wat nescafe..weh! nape xde org pena gitau aku yg kite xley wat nescafe gune air sejuk??!! patot le timbol jek minatang tuh x larut2 cam bukit larut..
so,peringatan kpd kanak2 sume yg ingin cube membuat air,hanye sunquick ngan sirap jek kite ley wat gune air sejuk..hoho..
p/s=nescafe kalo mkn cenggitu jeh rase paet..aku ingt cam milo,sedap jek..huhu..


aku merasekn pihak nescafe patot baya aku coz aku da promot produk dowunk..huhu
Nescafe Pictures, Images and Photos

.

1 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 12, 2008 at 12:44 AM said...

HURM.. ni dah jadi home alone nie,jaga la diri tu elok2 erk.. erm,kalu lapar tu wat la mkanan yg sedia ada tau.. jgn makan meja lak nnti..hehe

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template