Saturday, December 13, 2008

Happy enougH??


Skunk aku da ade monitor yg berat die same ngan moto aku n aku da order sim happy baru tp kne baya lebey 10 rgt...adoih,pe la nk jadi,aku da la ngah kereng nih kalo la pc aku nih cam mesin atm,tekan tempat disc jek,kuar duet,kn bez..ni x,gi atm pn,cek baki,buang mase je kuarkn,beli tin sarden pn blom tentu cukop..bukti skunk aku xde duet?? td aku brebot duet singget ngan membe aku yg kitowunk jumpe kat jalan..see...kalo tyme ngah beduet tuh,duet 50 jatoh pn dpkkn daun kereng,,skunk ko da kereng,pdan muke..isk2....xpe2,ni hanye ujian..hoho..da la aku x suke ujian! kalo cekgu wat ujian mmg aku konpom tido smpai mimpi aku gagal pnye la...laz2 jd realiti..huhu..nih da la prob bnyk,kje uma pn bnyk,chem,physic,bio,addmath,math,b.m,b.i,sjarah,agame,sivik pn ade!! tp x pe,kalo cekgu bantai aku,saket die kejap jek..huhu..
So,agaknye bile sim happy aku nk sampai ek?? sim ke 3 tuh..t abg gdex yg anta sim tuh pn konpom peleknye..kalo sim petame anta gune lori,sim ke 2 gune van,maybe ke 3 gune kete..ke 4 lak gune moto..ke 5 lak gune beskal...ke 6?? mungkinkah abg tuh akn jalan kaki?? kalo nk taw,tnggu r sim aku ilang 6 kali..


bad day Pictures, Images and Photos

1 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 13, 2008 at 4:24 PM said...

haha,ct pernah da monitor seberat mcm dzul nya! fuh,mmg berat gler,kena 2 org baru leh angkt! hehe

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template