Tuesday, December 2, 2008

Die da sampai dA!!!


ha,alangkah teruje nye buah pinggang aku pabile mp3 player yg aku nanti2kn da pn smpai dibawak oleh abg pos laju yg nek van burok tadi..prgh..mmg gile ah,tyme aku nk sain tadi pn begetar tgn aku..cam gi akad nikah plak..huhu..
dpt,aku tutop pntu uma,twos nek blek..aku twos bukak..prgh!! gle ah!! mmg lawa dow...cute jek pale mickey mouse tuh...mcm yg aku cite ritu,aku order pink tp dapt black..xkesa la,janji lawa...aku ingt nk kasi kwn aku mule2,sbb tuh aku order pink..tp da dpt black yg lawa nih,aku smpan r..tok kwn aku aku beli len..tnggu r bile aku da keje ke..huhu...
papehal pn mmg bez n aku da order pn agi 1 tok kwn aku kat site org jual nih..kat lelong susa..orait,ni ade bbrape pic yg aku snap..

Photobucket

Photobucket



.

5 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 2, 2008 at 1:34 PM said...

hurm.. cntik n cute la mp3 tue.. huhu,kau kaler pink lagi la cute.. huhu!

Dzulfikri zulkiflE on December 2, 2008 at 2:26 PM said...

isk2..ape nk wat,yg dioder pink,dptnye itam..

Siti Fatimah Nabihah on December 2, 2008 at 7:27 PM said...

huhu.. maybe pink terlalu laris kut! hehe.. kalu dzul dpt yg pink,ct confirm akan jeles.. hehehe

Dzulfikri zulkiflE on December 2, 2008 at 9:30 PM said...

bkn ct je jeles,org rmai plak akn pgl dzul akk dzul...hehe

Siti Fatimah Nabihah on December 3, 2008 at 3:18 PM said...

hehe ^^

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template