Thursday, December 4, 2008

Owh,ini rupenye TAG..


Patot le sejak kebelakangan nih aku rase x sedap ati n gelisah spanjang mase,rupe2nye saatnye akn tibe juge buat semue blogger..hoho,,,
tag..sblom nih aku penah dgr tag name kat skola jek,tag jenes nih blom agi..kat ms ade gak la rmai yg wat camnih setau aku..
so,aku da pn di tag oleh cik seety..aku suke tgk blog die coz ade minatang loceng yg bunyi stiap 10 saat aku rase..huhu..
ok r,papehal pn tanggungjawab harus dilaksanekn...here we go!
die tag 2 kali kat aku,,tp yg 1zt tuh aku x dpt laksanekn krane aku x paham sgt..



1.And..ur name would be?
Dzul...pnggl saje dzulfikri

2.What u doing last night?
nyte?? tdo ah...

3.what was ur last text message says?
aku de sim hepi,mane men msg,kol2 jek..huhu

4.Where are u right now?
currently dlm bilek tp rase cam nk gi toilet ah...hoho

5.Are u listening to music right now?
x ah,ngah dgr loceng kat blog seety...agi sket jek nk cam loceng skola aku..

6.At what age do you think u will ready to get married?
17!! hehe

7.When is ur birtday?
12/4/......artis x ley dedahkn umo..

8.What ur ambition..?
CEO of LMT organization (LMT=lepak makan tido)

9.Favourite perfumes?
Perfume abaH...(kalo die taw aku gune,fuh,xsempat aku amek SPM..)

10.What is ur bad habit?
malas mnules atas buku..kecuali buku tige lime...

11.What do you crave for the most recently?
Biskot mary cap pingpong mungkin..

12.Is there something do you really want it right now?
Menjadi anak yg soleH (x ley blah..)

13.Last thing you eat...
tah,maybe nenas,tp td aku gi mkn angin..

14.What thing that always spoil your sleep?
MorninG

Lastly....
15.What do you want in ur life?
diberkati ALLAH...:)

Who kena this tag??
Aisehmen,aku ne de bnyk agi membe dlm blog nih..
aku update later ah..
but 4 now matbe aku tag yg ade dlm aku nye link..
-Afeea
-ARdinI
-CEMi (kasik r dak baru nih)
n sesape nk ngetagkn diri die,sile ah...

.

2 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 4, 2008 at 8:21 PM said...

hurmm... loceng tu ke?? hehe^^
my favourite tue.. hahaha! thankz for jawab my tag!!

Dzulfikri zulkiflE on December 4, 2008 at 10:51 PM said...

bile tgk loceng tuh tringat kat loceng skula..huhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template