Wednesday, December 3, 2008

Kesah malam semalaM


hohoi..ni ade cite yg aku tyme nk 2les entri nih aku senyum jek,xkesa la kalo de yg ckp aku telepas dr tampoi or tnjg rambutan or tanjg malim ke....
camni kesah die...smalam aku ngan adk aku men badminton blakang uma...selepas aku beraksi sepeti lee chong wei,ank sdare aku pn kuar gak tgk...huhu..
kat luar tuh ade 1 krusi yg adk aku tah pe masalah die bwak kuar tah..die pn dr tnjg rambutan gak kot..
ank sdare aku pn dudok le atas krusi tuh...mule2 die dudok..pahtu die bediri atas krusi tuh dlm arah yg belawanan...(korunk paham ke nih)
aku pn masih menunjukkn aksi2 yg mengeliurkn dn menukar style dr lee chong wei,kpd lin dan,dan ronaldinho..(ha??)
dlm aku sedang beraksi tuh,tetibe krusi yg ank sdare aku dudok tuh jatoh prlahan lahan..pe lagi,die pn trgolek n nyanyi la..eh silap,bkn nyanyi,nanges..
aku mule2 nk gelak,tp sian lak tgk die..so,aku pn gelak la dlm ati..muahaha..


Tempat kejadiaN
Photobucket

.

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 3, 2008 at 3:13 PM said...

alahai.. kesiannya adik tuE??!! huhu.. dier ok ke x?? alahai.. terlalu teruja tgk 'lee chong wei' men badminton.. hehe

Dzulfikri zulkiflE on December 3, 2008 at 3:26 PM said...

die ok,krusi tuh yg x ok..
aik,perli nmpak..hoho..

Siti Fatimah Nabihah on December 3, 2008 at 4:34 PM said...

hurm.. ksian juga le kt krusi tu kan?? hehe.. injurt teruk x kerusi tue??
erm.. lol,xlah... hehe^^

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template