Wednesday, December 31, 2008

Ehem..baru betoi DZUL 2009


uhuk2..dalam diam x diam,da lebey dari sbulan da aku wat blog nih..pergh,mmg liquid tahap andartu ah,x sangke lak dr saje2 wat smpai ah skunk betahan..aku aim cukop smpai 2009 jek..tp nmpaknye,smpai aku mati ah aku stick ngan blog nih..kalo aku da mati pn aku stil letak auto post agih tuh..hoho..(baru betoi jiwe blogger)
ehem,agi sejam jek,tamat la 2008...orait,kali nih aku nk wat entri siyes tahap gaban sket..
cam2 da jadi tyme 08 nih,ade yg baek,ade yg buwok..standed ah kn,kalo ko nk bnde baek je jd,ko kne r jadi baek..nih x,level lebey kuang jek same ngan setan..tp,papepn da jd dlm 08 nih,akn jd knangan dn imbasan..(cam imbasan AF kn)
papehal,mekaseh ah kat sume blogger n anonymous yg usha blog akuh..time kaseh daun kari aku ucapkn..smoge blog kite sume bejaye la hendaknye..sukses2!!
so,camne ngan azam baru??azam baru aku ialah nk tunaikn azam aku sejak aku dajah 1...hoho..sie2 jek aku azam bkn kemaen,tp sok nye,haram..memory deleted..

kpd sume yg bace entri nih,gudluck ngan 09..kpd sume gamers,taon 09 bnyk game bez weh..
HEPI NEW YEAR..:-}
Shhh...aku maleh nk edit gamba,so,aku burn kat google image je ah..

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on January 1, 2009 at 1:21 AM said...

hahaha.. nak jd lebih sries?? btol ke nie? hurm.. happy new year erk!

Dzulfikri zulkiflE on January 1, 2009 at 6:40 AM said...

x ah,sori bnyak,dlm mimpi je keyh..hoho

Siti Fatimah Nabihah on January 1, 2009 at 10:53 PM said...

hahaha.. dah agak dah! erm,mintak la dlm mimpi tu jd knyataan la kan..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template