Sunday, December 21, 2008

Itz Mengemas Taimmm..


hoh,td aku gi ah tgk tv an,pas aku rase da buwink ngan cite2 yg ade kat astro,tah r,maybe pasni aku kne suwoh bpak aku dpatkn parabola kot,bawu x bowink..hoho..aku pn gi je ah bilek aku coz da buwink..tp yg peleknye,bkn kemaen jaoh aku jalan,tp x smpai gak kat bilek aku..aku juz nmpak semak samun n hutan tebal jek..duh,bawu aku pasan,hutan tuh ah bilek aku..gile ah,mmg x srupe bilek...so,aku pn berikhtiar ah nk kemas bilek..1zt skali pe aku buat?? cube teke...teeettt..anda sala...
ni die bnde 1zt aku bwat...

Photobucket


ha,minatang ape tuh??pnapis untk wat teh ke? owh tidak,tuh ah filter aircond aku..aku tepakse besehkn krane bkn hanye filter sahaje,setau aku aircond aku wane puteh,pekehe jadi wane itam lak..hoho..4 taon x cuci ma..owkeyh,pastuh pe aku wat?? ha,ni die..


Photobucket



ha,minatang pe tuh?rambot negro ke..teeettt..skali agi anda sala..itulah mop..ataw name singkatannye penyapu moden..yeke,lantak ah...
so,brakherla keje aku..alhamdulillah,slepas susun2 barang sket,bru la aku jumpe bilek aku...td bru ingt nk wat repot polis coz bilek ilang..

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 21, 2008 at 3:32 PM said...

hurm.. elokla.. dah nk new yer dah! bilik pun kena new gak kan?? hahaha.. make sure pulangkan balik rambut negro tu..!!

desbliss on December 21, 2008 at 5:16 PM said...

Perghhhhh....!!!

Anak mithali la ko neh..

Dzulfikri zulkiflE on December 21, 2008 at 5:52 PM said...

cube ko bace blk entri aku,kemas bilek keyh,bkn kemas uma,so,ilang title ank mithali tuh..huhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template