Tuesday, December 23, 2008

SpontaN


yup..itulah die,amat berspontan,aku bukak blog akuh,n aku tekan new post..yeah,dgn slambenye aku berbuat begitu tanpe menyediekn bahan2 untk becerite speti biase..so,aku nk cite sal ape? xkn pasal ekonomi dunie kot,tuh nanti2 ah kn...aku student agih..masalah ekonomi aku cume tejadi bile kasot koyak n nk beli kasot baru..slaen drpd ituh,tarak hal pnye..bank MBA kn ade..(Mak Bapak Aku)..
Sebot sal bank,nih yg aku x pwas ati nih..pe kes akaun cimb akuh xley kuar lebey dr 200 sbulan..smangat jek aku kumpol duet doploh sen sehari n bile da jadi cam gunung nih,xley plak die nk kuar...da r ATM jaoh..pnat2 aku gi td,tp x ley kuar,tuh la aku da kate,spatotnye stiap uma kne ade 1 mesin ATM..kalo xde mesin ATM,mesin basoh pn orait gak..so,pekejadhnye aku x ley kuar duet skunk nih?aku da nk beli barunk skula tp duet lak cam menyorok jek dr akuh...so,kalo x ley kuar kat cimb,kne kuar kat MBA r kn..orait...doa la supaye aku x dpat tempeleng free,mahupn penerajang yg mampu buat aku terdampar di ospital slayang tyme nk mntak kat MBA...
ko ingt org cam akuh je ade prob ngan ATM?? mamat yg femez nih pn same jek prob ngan akuh...
Photobucket

2 comments:

desbliss on December 23, 2008 at 9:39 PM said...

Ko tanye la dark vader klu2 dia ada cara2 mengatasi mslh ko tu.

Aku tgk dia ngadap mesin ATM tu mcm dah bese jea...mkna nyer dia m0ley overcome poblem dia tu..

Ko xcayer??

try la dulu....g cepat!!

Dzulfikri zulkiflE on December 23, 2008 at 9:47 PM said...

yeah..ini la yg jadi kpd org yg tgk starwars dr episod 1 smpai yg latest..konfom biol..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template