Monday, December 22, 2008

Pnat2...


Gle ah,ko nk taw,sbagai seowunk lelaki maskulin n muslim pe aku wat arini?? yeah,itu lah die,aku menghadiri upecare membuno diri di koperasi skula..kengape n why?? ini krane nk dekat 150 org dtg td n sile teke ngan bernas,aku pn betugas demi ngare gak kat sane n da janji kat ckgu nk tlg..aku kn pemude harapan skula aku..(jgn rase geli agi)...aku wat bkn sbab dpat nasi ayam free keyh...ikhlas ni beb nk tebos blk dose bertimbun timbun akuh...at least dpt ah backup sket ngan pahale..hoho..so,pe agi,aku pn pagi td awal2 kne bngun ah kn,da r aku tdo lmbat,pahtu aku kne bngun slepas 3 jam aku tdo...aiseh,mmg mncabar jiwe dn rage aku..x kire lak saket ati kne sound ngan mak bapak orunk coz kitowunk nye system td ade tegendale..hoho..len kali sape nk beli buku gi ah sorunk2..aku mrayu dgn spenoh jiwe dn rage aku,plz jgn bwk mk bpk kowunk..suwo la mk bpak korunk tnggu d kantin,gate utame,mahupn di toilet skula..itz ok,skola kite da de toilet baru weh..yeah,cam biase,rosakkn!! stiap taon toilet baru,tp ujong taon,pergh,aku nk lalu pn kne ighstifar bnyak2..ble aku da blk td,bpak pnat...dr pas zohor smpai le kol 6.30,mmg syahdu r aku tdo sepeti tido dlm tido...pergh,mmg tetarek!
so,di atas ini ialah alasan aku knape lmbat update blog..hoho..

Photobucket


p/s=td bpak aku de kasi duet tok beli buku,sumpah weyh bnyak baki die..tp bpak aku x mntak pn..aku diam je ah..hoho

2 comments:

Siti Fatimah Nabihah on December 22, 2008 at 11:43 PM said...

hey.. da baki xbg balik..! pa nie,xbaek tau..
ehem2,pa g?? jom ar kita kuar2 makan,ko blanje erk,ko kan da det dah.. hehehe^^

Dzulfikri zulkiflE on December 22, 2008 at 11:45 PM said...

ekelen,baki x smpai doploh ringget die nk demand mcm2..hoho..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template