Wednesday, January 7, 2009

TaG


aisehmen,td aku dpt tag..bab2 nih mmg aku lemah,tag ni bule bwat identiti aku trbungkar..huhu..(bajet ko artis la?)
tp papepn mekaseh la bebanyak kat cik ati yg snggup mengetag aku..terharu pn ade..isk2..(tuih!)
nah r,layan je ah tag nih..:-)


a) 7 fakta tentang diri sendiri

1.laki..(konfom
2.due mate...(sah)
3.1 bibir yg mnawan...(tipu kuat)
4.dibenci masyarakat..(yg nih aku suke)
5.bru frm5...(mude agi)
6.mnjadi pilihan ibu2 mertue di malaysia,europe,dn jeddah..:muke x taw malu:
7.bole buno semot dgn hanye tiup..

b) 7 perkara menakutkan di dunia

1. Allah dan hal2 yg berkaitan ngan agame ah..:muke insaf:
2. cekgu disiplen
3. da ah,tuh je yg aku takot,yg len,tarak hal pnye..gua laki sjati beb

c) 7 lagu yg paling layan
1. ABC...(bkn yg aes batu campo k)
2. buai laju2..
3. wonderpet..(versi mlayu jek..)
4. aku tnggu tp kau x dtg-artis mninggal sblom smpat record lagu nih..
5. ku tunggu ex mu-iwan dangdut
6. kaen chenta coklat-putra lrt
7. melamin anganku musnah-aziezah

d) 7 perkara yg selalu disebut

1. %#^!@^!^
2. $!#!@%^
3. !^@$%^#&
4. &^%&$#&
5. #%@$@%#
6. @**$&#^@
7. #%@@$$!%
sumenye haram tok budak2 dnga..

e) 7 perkara yg bernilai

sume bnde bernilai kecuali pensel box aku..sial,baru beli da rosak..
xde warranty nih..abes 4rnggt aku..

f) 7 pertama kali dalam hidup aku

1. ramai pompuan dtg meminang..(passan kuat)
2. tido pakai baju mlayu
3. bwat blog ah..
4. buat jahat..sblom nih baek..(jgn caye)
5. nk amek SPM 2 kali
6. jd lelaki budiman stelah sekian lame tusyen kat pusat tusyen budiman...
7. rita rudaini ajak aku kawen,tp aku kne stdy dlu..tpakse rejek die..


err..aku tataw ah nk tag sape coz aku x ramai kwn..(ayat mntak simpati)
kang kalo aku nk kasi yg slalu dtg kat blog aku cam ct,die msti da dpt nih cik ati kasik..so,,tah r..kite enjoy kot?

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on January 7, 2009 at 11:52 PM said...

haha.. sama2 kita enjoy k? hehe^^

Dzulfikri zulkiflE on January 8, 2009 at 12:17 AM said...

ops2...xley enjoy..diz year killer nye taon..stdy smpai putus usus..hoho

rajen ct on9 memalam bute nih..hoho

merahitujambu on January 8, 2009 at 4:30 PM said...

dzul..
kamo main2 ek..
bg th cikgu displin..huhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template