Thursday, January 8, 2009

Erh,penat Gile aH


aduih,arini mmg aku rase cam kekurangan vitamin bkn vitamin a,b or c jek,vitamin alip,ba,ta pn aku xde da..mmg extremis gle penat rini...bnyak gile keje dow..pahtu tamba lak arini kat skewl mmg susa aku nk paham..muke da r sjibik cam duet sposen,tamba ngan poyo agi,pergh,solid ah,mmg sdap tido..

balek uma pn same jek,tdo jek keje aku rini,tah kemane omework sume aku tataw...arini gua pnye off day..so,lu jgn men2 buzz kat ym okeyh,mkn kasot pallas nanti..kalo bunyi buzz tuh ade ala2 cam sore ct noraliz ke xpe gak,ni x,ley mnimbulkn tanah runtuh dow..

oit,aku rase cam ade idea lak,aku ingt maleh ah nk tules2 kat blog nih..aku nk gune video lak..ha,amacam?? bernas x idea akuh..da sbulan wat blog siot baru aku dpt idea yg ley jual kat BSKL nih..amacam?? ok x idea aku?? kalo kowunk rase mmg patot aku wat camtuh,sile tngglkn komen or kat shoutbox pn bule..bkn kne baya pn kn..

aku yg sangap nk tido tyme study

1 comments:

merahitujambu on January 9, 2009 at 10:43 AM said...

wah..rajin kamo..
biasalaa..nk exam kan..
peperangan(spm) bakal bermula..berjuanglah anda ek..
good luck..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template