Sunday, January 4, 2009

Tomorow bebeH


Owh tidak,,,tulun bawak aku kuar dr planet inih..aku x maw ke skola sok..tanak3..aku x pena masok pnjare okeyh,tp kalo aku gi skola,meaning,aku da memenjarekn dirikuh...erh..xpe ah,at least ade gak t wajah2 junior yg menyerikn SMD tuh..:muke gatai:

tp akunye excited tuh ade gak..xsaba gak aku nk jumpe membe yg same2 menjahanamkn diri kat skola last year..tp , taon nih an aku kne SPM,nk x nk,kne pulun n kipas susah2 mati r kalo nk straight A...

aku nye excited an,lu x ya cite ah,cam nk balek kampung! sume brg da siap pack..da sok tnggl pkai baju,menom neskape n blah jek...(gosok gigi skali k)..skola pn skola gak,study pn study gak,tp blog nih x kn sengap jek..ade je ah bnde aku nk karot n carotkn t...

ah,ckap pnjang pn x gune gak,bknnye aku ley transform jd fabregas pn kalo aku mlalot bebanyak,so,tgk ah gamba nih..gamba pe nih?? panda bersalen ke?? owh tidak..ni ah gamba preparation aku td..tyme packing2 cam blk kampung tuh ah...so,aku akn kembali semule ke puake SMK dato haji kamaruddin kkb sok...


gua dnga cite toilet da baru..pe kes tiap2 taon die kate die wat toilet baru??cam haram kn bebudak gune x reti nk pam..tuh yg tesumbat tuh..ko pk banjer kat klantan tuh sbab ujan ke??owh tidak..tuh sebab brpunce dr toilet skola aku ah...


2 comments:

merahitujambu on January 5, 2009 at 10:11 AM said...

yea..dzul dh kembali ke skool.huhu

Dzulfikri zulkiflE on January 5, 2009 at 3:35 PM said...

badan kat skewl,tp jiwe kat umah..hoho...

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template