Sunday, January 18, 2009


ergh,sok da kne skola,tanak2,gua tanak skola..gua nk cuti 5 ari,skola 2 ari jek...dush! bnyk ensem muke ko,kalo nih skola bapak ko xpe gak an..so,bermule la jadual arian aku cam biase sok,gi skula,balek skola,tdo...gi skola,balek skola,tido..gi skola agi,balek skola agi,tido agi..xpe ah,ni da kire ok r nih,dbuatnye aku tdo tp x bangun2 pe kes?


ptg td aku gi tusyen weyh,pergh,bapak bez..cekgu die aja mmg sonok..kasi masok kat pale aku yg kalis ilmu nih..die aja de campo2 dlm mlayu..so,ko bayangkn ah kalo formule die seot rumus? aduh,patot r krajaan tuka subjek sains dlm bi,agak huduh rupenye bile dtranslate dlm bm..contoh cam progression,dlm malay die,janjang..amek kaw..mmg sastera sungguh..


ni tyme aku type nih aku ngah tgk AJL...sape yg aku rase bule mng? tah r,aku tgk pn coz nk tgk pngacare die cheryl tuh jek..(woit,gatal ko)...aku maleh nk tgk sbenanye,tnggu tyme kat skula sok,tnye membe..membe2 aku sume takat selevel jek ngan murai.com.my,sume gosip antarebangse smpai r gosip peringkat daerah,kowunk ley tnye dak2 klas aku...


erh,kaki aku tetibe saket mlm nih,tah r,maybe da smpai masenye tok aku......tok aku promot brg favret aku nih....jeng3...itulah die,yoko2...adk sedare kpd pocoyo...


.

3 comments:

Siti Fatimah Nabihah on January 19, 2009 at 1:20 AM said...

erm.. byk2 la rehat kat kaki ko tu! ala.. MUH menang la..!! huhu

merahitujambu on January 19, 2009 at 9:27 AM said...

amboi..cnk ke sekolah ek..rotan tau laa..hehe
walaupon sekolah tu abh zdulnyee kamoo tetap kena sekolah 5 hari gak..
xkan ko nk sekolah sorg2..

Dzulfikri zulkiflE on January 19, 2009 at 7:19 PM said...

taw2,jadi,kne ah gi skula dgn tabahnye..isk2..hoho

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template