Wednesday, January 21, 2009

PenaT


fuh,arini mmg gua penat,bnyak sgt keje kat skula,pahtu kne stayback lak tuh,pergh,mmg tol gua ckp lu,gua nye senyum arini 17%..kalo x,mmg 100% r aku cam org yg saket di bahgian saraf otak,asek senyum jek..huhu...

sok,da real mrentas dese nye tournametn,n cam taon lpas,aku kne ah setup dak2 pengawas sukan aku nye port dowunk betugas..tp xpe,sok aku x penat,da name aku ketue,xya wat keje ah,arahkn aje..woohooo...

aku skunk nih ngah bingung tamba bengong nih,membe aku nk beli fon aku..n aku kne ah beli fon baru..tp,,,aku xde duet...x cukop ah nk beli baru..so,ade sesape yg nk kasik tepon kat aku slaen drpd fon uma or public fon..ne taw ade reader2 yg tetibe je cam kne santau n twos mmbelikn fon untk bezdey aku..yeah,camtu aku suke..huhu..

arini aku xde nk letak pic ah,tapi aku de samting ah tok kowunk,tah camne arini aku agak alem n aku post ah link tok software azan nih..agi 1,untk komen stiap entri aku,aku da bukak tok anonymous reader..so,yg xde akaun blogger or open akaun,kowunk stil ley komen,jgn ko hantam blog aku suda ah,t aku cari ko pahtu aku wat usus2 pewot ko tok tarek tali skula aku tyme sukan t..n thx bebanyak kat cik merahitujambu n seety yg menjadi pengomen setie kat blog aku..:-)

donlod2 software azan


.

2 comments:

Siti Fatimah Nabihah on January 22, 2009 at 12:16 AM said...

hahaha.. terharu nya! huhu!
ur welcome! hahaha

merahitujambu on January 22, 2009 at 1:59 PM said...

time ksh dzul..=)
suke comment kamoo sbb kamo ni ade jee nk tls kt blog tu..
bagus..!

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template