Tuesday, January 20, 2009


pergh,penatnye mrentas dese td,wlaupn aku x lari,tp aku penat bagi pihak membe2 aku sume..muahaha,pdan muke kowunk,aku ilek jek nek kete ngan cekgu sambel menghirup udare segar n kowunk lak tepakse hirup bau bdn kowunk cam *#&^@%#...

sonok tol dpt usha org saket kaki ah,sempot r,cam2 ah..atas dose aku ituh,bile aku balek uma,kaki aku pn saket tetibe..huhu..(tobat da aku xnk gelak org saket kaki...so,td kaki aku saket,pe yg aku wat...aku nk men badminton sah2 r jd pingpong kunk da x ley nk lompat2...


so,aku pn men ah chess kat kom..fuiyoo,x sangke,aku maseh menyengat dlm chess...hoho..aku try ah men level hard,n dlm 8 kali aku try,skali aku mng...yeah!ni ha screenshot tyme aku ngah nk2 mng n otak ngah blank..



ikot catatan mase,34mnt aku lawan ngan die,standed ah,biasenye kat tournament dlm 45mnt...seb bek ah opening aku ok..kalo x,hampeh..ni die saat kmenangan akuh..woohooO!



.

3 comments:

merahitujambu on January 21, 2009 at 1:38 PM said...

dzul..cmne ko nk kurus??
ko x join diorg lari ek..

Dzulfikri zulkiflE on January 21, 2009 at 4:05 PM said...

eyh,org lari jugak okek,lari dr mrentas dese..woohooo...

Siti Fatimah Nabihah on January 21, 2009 at 11:36 PM said...

lol.. wat2 sakit kaki lak! sebenarnya xmo g skul la tu! hahaha
eleh.. xde keja ke men chess comp?? hurm.. homework dah siap? hahaha

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template