Sunday, February 22, 2009

GianT


Ha,rini aku folow mak aku gi GIANT,giant mane aku pn tatawu,yg aku konfem bkn yg dlm doraemon tuh ah..pe yg beznye? xde pape ah pn kecuali ah dpt tarik sume bnde yg ade kat ctu n bkn aku yg baya..so,tarek la sume n wat2 bodo jek suda..bkn sng nk dpt an..jd,hormatlah ibu bape kite,tgk,kite amek sume bnde masok troli dowunk x keco pn..kite nih? bru xdpt bnde yg kite nk sket,abes ngamok 1 benue..

ok,kat sane ade bnde yg memalukn jadik yg wat aku rase cam nk je blah tewos blk uma drpd mnahan malu d situ..huhu..cenggini,kn ade part jual ayam,hotdog,n lelaen la yg da siap masak ah kn kat bahgian blakang giant..so,akak aku pn beli ah hotdog tok ank die,cam bese kne gi kat blakang tuh n die letak an dlm plastik n die letak price...

ingin aku ingtkn bahwe saiz hotdog tuh amat la gedabak dn besanye..ade ah lebey kuang cam..tah,xdpt ditafsir..kunk kalo cakap kne censored..hoho..so,letak ah dlm troli...dlm ngah jejalan tuh,pergh,ank sdare aku koyakkn plastik tuh n die slambe badak jek mkn..x pk lak sume org pndang je tyme tuh..hampagas tol,nk je gua sepak ngan peparu gua...

so,cite pnjang pn x gune,meh sini tgk gamba nih..dak nih maseh mampu tesenyum..kalo kowunk kate die comel,tgk ah sape pakcik die..hoho...



.

3 comments:

epal on February 22, 2009 at 11:30 PM said...

haha! rs macam nk bg penampo kat anak buah ko pun ade..sah2 aku xnak bjlan sbelah dia..
tapi mengalahkan israel la plak kejamku ituh..
so, meh nak kiss sket dak kecik tuh!
comeyl, x mcm pacik dia!aha..

Dzulfikri zulkiflE on February 22, 2009 at 11:37 PM said...

hamboi,sungguh respondennye ko kutok akuh..tapi x pe,biasenye org cute die x ckp diri die cute..sbab tuh ko kate aku x..huhu..

merahitujambu on February 23, 2009 at 10:54 AM said...

ala..la..la..comelnyee bdk tu..
nk je ku ggt2 pipi die..huhu

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template