Wednesday, February 25, 2009

LaMbAT


rini aku nk cite sket,xla sket sgt,tp sket la jugak..mane2 je ah kn...camnih,pagi td aku dgn konon baeknye sajek tanak nyusahkn mak aku anta aku gi skula,so aku nek ah moto..almaklum ah,aku kn pemegang lesen yg sah dr institut memandu PS samy..(nih aku promot dpt duet ke?)

ok,aku pn nek ah moto n aku gerak kol 6.45 coz skula aku an jaoh,aku de wat permohonan suwo krajaan buat 1 skola blakang uma aku,tp dsebabkn ini isu sensitif,tepakse ah dbatalkn niat aku...hoho..

so,ape agi,aku x gerak tewos pas naek moto,aku da naek moto,pe agi,ofcoz r aku start enjin dlu..gile ko,xkn aku nk tolak lak..so,da start tuh aku pn gerak ah dgn penoh banggenye..tetibe,smpai sparoh jln,gua rase smacam..gua dpt rasekn cam katak ngah nyanyi n die nk panggl samting...ha,itu la die,ujan pn dtg dgn gembirenye..

amek kaw,x menyempat aku nk smpai skula,so,aku stop ah kat 1 bustop dlu..aku maleh nk patah blk coz kat skula rini ade raptai sukn,so aku nk gi gak!xdulik! aku nk gi!!so,betapak ah aku kat bustop besame bbrape jejake yg laen kat situ..

laz2 benti gak ujan...tp yg sadisnye,ujan benti kol 8...gile,skul aku da ah masok plg lewat kol 7.20...aku da glabah da,tp disebabkn niat aku murni nk dtg skula,aku redah jek..(konon)...so,smpai la dlm 8.10 camtuh..

yg aku pelek binti ajaib nih,ckgu disiplin aku x mara pn,yg bez nye,die tetibe lembut lak tuh...whut da eff!! die saket ke? die x mara aku pn lmbat,die siap tnjokkn simpati die agi kat aku..hoho..da ah,tuh je ah cite aku..mekaseh sbab bace karutan aku yg pnjang darab lebar nih...:D


Raining Pictures, Images and Photos


.

6 comments:

epal on February 25, 2009 at 11:29 PM said...

gileeeeeee aa..
tgok aku? ari2 lambat pun aku x kecoh..haha!
(sebab chegu yg kecoh)

Dzulfikri zulkiflE on February 26, 2009 at 12:02 AM said...

prasan,ko da tue ne de gi skula da..huh....:D

epal on February 26, 2009 at 12:14 AM said...

eik? memandai aje ko neh..
aku baru doblas tahun tau!
jelesh laa tuh! huh..

fa_girl on February 26, 2009 at 9:15 AM said...

Huhuhuhu..
sungguh tragis cerita kamu ni..
lalalalalala~

merahitujambu on February 26, 2009 at 9:49 AM said...

ape ko cerita ni dzul..
hapak pon aku x phm..

desbliss on February 27, 2009 at 12:51 AM said...

weyh...

hdup lg ko erk...

skola camne?? koja skola siap x? ambot jgn simpan panjang dowh...nanti kene potong masa assembly...malu seyh.

waakakakaka..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template