Tuesday, February 24, 2009

Sape Ade Agi BnyK?


hohoi,rini mmg bapak penat..bkn bapak jek,mak,atok,tok wan,sumenye penat2 blake...mane x nye,tyme pagi ade raptai tok ari sukan..tuh die,kne lak aku kawad...maybe bunyi die cam riak sket,tp aku saje nk gitau aku ketue uma sukan jebat kat skula aku..mmg ah skula aku,xkn skula ko lak.. woohooo! kite da 4 taon mng,so,jdkn ah taon laz aku ni sbagai kemenangan yg abadi..cewah ayat ko..

tp rini aku nk cite sal kejadian mnggu lpas,tyme yg aku kne wat presentation BI tuh..mmg bez ah tyme tuh...TAPI...(cam drama mlayu an)...tyme nih ah sume org nk eksen cam ank org kaye ade pendrive...gua jugak yg gune disket...hoho..ah,xkesa ah gua bwk disket ke,harddisk ke,pendrive ke,pen mate bola ke,yg pnting,aku nye x jd camnih...



ha,ko tgk,pe kejadahnye virus smpai juta2 tuh..(juta ke)..tuh la kemudaratan pendrive yg tah r aku nk ckp pe pn aku tataw..mule2 bkn kemaen ko ek blagak pendrive ko 8gb r,beli mahal la,laz2 ko nye pndrive yg cam $^#&@%...ye,ini untok ko dila! sukati aku ah nk kutok ko ke x...len kali ko pkai disket cam aku..xpn ko salin kat ketas jek suda...huh...


.

5 comments:

Siti Fatimah Nabihah on February 25, 2009 at 12:41 AM said...

kawad.. Argh...!! no.. hate kwad!! hehe
mak oi.. hate virus oso!

epal on February 25, 2009 at 1:15 AM said...

punye kejam ko..
siap mention nama org nak kutuk..
cian dia, bukan dia ganggu idup ko pun..uhuuuuu..

fa_girl on February 25, 2009 at 8:25 AM said...

Hehehe...
Kejamnye !!!
Ni mesti geram yg teramat sgt ni kan ??
But be patient k !!!
n thx coz follow fifa punya blog !!!
Happy !!!

merahitujambu on February 25, 2009 at 11:51 AM said...

BAGUS GAK EK DZUL NI..ADE SIKAP MERENDAH DRI..

Dzulfikri zulkiflE on February 25, 2009 at 11:01 PM said...

SiTi=ko ni sume bnde nk benci..huhu..
EpaL=die ganggu idop aku..aku bkn suke pn die..(dgn ikhlas) :p
Fa_girl=bkn kejam,cume x beperikemanusiaan jek..:D
MeraH=aku tepakse mrendah diri coz aku agak tnggi...hoho..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template