Thursday, March 12, 2009

GiLe Ah AkU!


jeng3! tekejot x?! :sile buat2 tekejot:....camne aku ley on9? ha,tuh yg kite akn upaskn satgi..(eh tol ke upas,ke kupas,or kapas,camne ngan lipas?) hoho..

so,smalam aku ckp modem aku da mletop,da tuh celah mane aku ley on9 lak? xkn tumpang wifi kfc kot? owh tidak..ade badnews,bpak aku saket..kengape aku ckp die saket? coz die kasi aku celcom broadband..pergh,setawu aku die x merestui aku dlm bidang perkomputeran nih..bagi die kite bule idop wlaupn hanye ade mesin taip..:D

ekceli membe die yg ampu die suwo gune minatang nih..da lame die order da juz skunk bawu dpt..so,smentare aku kumpol duet nk beli modem,aku pn gune ah bnde nih..tp yg xbeznye coz bnde nih lembab sgt..ko bayangkn smentare aku nk bukak google aku sempat bancuh nescafe ais agi..(erm,sedap weyh)...

tp x kesa ah kn,janji ade,aku pn gune jugak ah bnde nih coz aku takot korunk akn rindu ngan hasil nukilan aku t..(ptuih,muntah skunk) sekian tok arini..

eh jap,ade 1 lagu hendon nih aku dnga kat era,bunyi cam bez,tp akak aku haramkn aku dnga coz die kate baek ko dnga lagu spoo,springs,dn tdak dlupe budak kacemate itam..meaning,lagu nih cam lagu lame ah..yeke,x ah..bnyk lak cite an,dnga je ah..sekian..

penaje besame=celcom..hoho


6 comments:

AHMADSUFI6177 on March 13, 2009 at 12:05 AM said...

haha..

actually, broadband bergantung jugak kat jenis2 dia.. maybe kau pakai yg murah punya kot? sbb tue slow... huhu..

syukur la tue.. daripada kat sini.. kena tnggu internet ada... itu pon susah bangat tau... hehe

Siti Fatimah Nabihah on March 13, 2009 at 1:05 AM said...

mmg 'berukband' celcom agak slow! so bawa byk slow la..! hehe^^
tp dah org bagi.. bersyukur je la mr dzul oi..

epal on March 13, 2009 at 9:07 AM said...

ntohnye..
dapat free pun, mo membebel lagik ke?
ko tanak, bak mai sini 'bored'band aku tuh balek!

- Isabella - on March 13, 2009 at 1:33 PM said...

hei, celcom okey la:(
i pkai celcom bb xlembab pun..

tipu:(demmit!

hehehe....

kEy on March 13, 2009 at 6:34 PM said...

hukhuk~! k0 buat air mmg x wat tuk aku skali~ meh wat cepat~ heeh~

Dzulfikri zulkiflE on March 14, 2009 at 12:59 AM said...

okeh2,nk pendekkn reply kpd sume komen kowunk,,,

AKU AMAT BESYUKUR!! :D

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template