Saturday, March 14, 2009

Sabtu Yg iKhlas


rini mmg burink coz ari sabtu aku x dpt duet blanje n xdpt ah aku beli FISHBALL (isu sensitif,,hoho)...

pagi td aku bukak blog akuh n ade la si MERAH suro aku amek award kat blog die..msti ah kat blog die,xkn blog org len plak an..aku pn dgn bangge dn sedikit riaknye gi ah amek kat blog die..(sape x bangge weh dpt award..hoho)

so,ni la awardnye..


ade rules nih,kne bagi ucapan cam anugerah skrin,oscar,atawpn majlis anugerah kat skulah..:D

bismillahhirahmanirahim,alhamdulilah,besyukur ke hadrat ilahi krane telah mengurniekn hambenye ini award yg dbwat lam photoshop n bknnye award yg bersalut emas..
petame skali time kaseh ah kpd mk bpak aku yg baya duet stremyx tiap2 bulan nih..kalo nk arapkn aku,xdpt ah,beli twisties pn paw adk..
pahtu mekaseh kat sume2 insan2 normal yg view blog aku..eh,ade jugak yg x normal(key,epal)...time kaseh!! (jeret dlm nada alleycats)
n mekaseh jugak kpd sesape yg mengundi aku kat top 100 famous blogger tuh,skunk da ranking 8 dlm mase 2 bulan,klik ek agi,t aku blanje twisties sorunk 1..bkn 1 packet,tp 1 btg tuh jek..:D

so,ni je ah crite aku mlm nih...nih kne forward nih minatang nih...

diforwardkn kpd..
-seety
-epal
-key
-sufi
-n pengunjung baru gua,handhalah

7 comments:

handhalah ibnu kamil on March 14, 2009 at 11:52 PM said...

hhoohoh. aku terharu siot...ko bagi aku award.

walaupun aku tak rock. tapi ni lah award aku yg pertama. janji rock!


jadi besh fren aku la ko ni. hahaha.

Dzulfikri zulkiflE on March 15, 2009 at 12:07 AM said...

aku mmg fren yg besh...huhu

kEy on March 15, 2009 at 1:52 AM said...

ush~ k0 bg aku awrd la dzul~ tQ bangat la~ heheh`

epal on March 15, 2009 at 3:41 AM said...

huh! ko kata aku x normaaaaal.
pastu ko nak sogok aku ngan award yek???

Anonymous said...

u know what...
best giler blog ko...
leh wat aq gelak giler2...
(bkan jdk giler k)...
so keep it up...

Dzulfikri zulkiflE on March 15, 2009 at 8:20 PM said...

key-key,aku bagi ko award nih pcoz nk jage ati ko pas aku kutok ko slame aku knal ko..hoho..

epal-woih,ko jgn,aku ikhlas nih,aku bkn nk kutok,aku juz beterus terang...

anonymous-alahai,teharunye dgn ayat ko,nih yg nk wat aku nanges guling2 smpai mate berbuih nih..

Siti Fatimah Nabihah on March 15, 2009 at 9:12 PM said...

uih.. thankz for the award k? nnti ct pamerkan besar2 dlm blog ct! hahaha

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template