Monday, April 20, 2009

Mak SmakeN SakeT


aiseh,aritu mak aku saket an,patotnye die kne operate da,tp dktr cinte tuh kate x bule agih coz mak aku nye darah stil tnggi..haish,nape la darah mak aku x cam markah exam aku yg slalu je rendah..hoho..

papehal pn spanjang mak aku kat uma nih,aku kne ah try x nyusahkn mak aku...aiseh,gua da try da bai,tp sket2 "mak,dinosour ri mane?" "mak,Sluar ***** ri mane? haish,pe la nk jadi kat aku kalo mak aku xde,,,mati kebluran mungkin?

ritu aku gosok baju....mak weh,aku gosok bju dr petang,pagi keesokan arinye baru siap..huhu..mungkin aku patot ikot nasehat ckgu aku? "kamu letak jek bawah bantal..bile bngun pagi,keajaiban akn berlaku.." hoho..

ha,aku nk mncapap sket ek..pena dnga petandingan kiosk kejaye? yup,msti korunk x pena dnga..taon nih aku mng agih...da taon kedue da,tp cam biase aku hanye gah di mate daerah saje,smpai negri t...haram...xpe,taon nih aku wat paleng gile2 ganaz tahap babun mengawan ank kelime pnye...

tada,trofi yg disalut emas celup..baunye mmg harum..hoho..



besok aku usha blog korunk ek..

8 comments:

handhalah ibnu kamil on April 20, 2009 at 11:34 PM said...

salam.
pertama tahniah. kerana jadi babun dan menang.

kedua : jaga mak ko weh. adui. tak leh ganti dah tu lau takde.

~seluar dalam pun nak mintak kat mak ke?~

AtieAbid on April 21, 2009 at 12:23 AM said...

ipin n upin: betul betul betul...

ko kena jaga mak ko..bukan gi tanya suar dlm segala bagai...aduih ko nie...suar dlm pun mak simpan..

aku doakan mak ko cepat sembuh ye...

kEy on April 21, 2009 at 7:56 AM said...

weh ade k0 nak suh mak k0 jd result exam k0, k0 ni wat aku gelak pagi2 la, sengal btul, agaga~
weh weh, kim slm syg kat mak k0 ek~

desbliss on April 21, 2009 at 8:58 AM said...

weyh...

ko skola kan...cane ko leyh hapdet..

ko pakai pc makcik kantin ekh..

isk2 bdak2 ney...

merahitujambu on April 21, 2009 at 11:32 AM said...

ko x tgok blog aku esok ciap ko..
skang ni ko kena blaja bedikari laa.
cian kt mak ko.

moga die cpt chat..

Dzulfikri zulkiflE on April 21, 2009 at 1:34 PM said...

hand-bro,ko pnggl aku babun? cam ckp kat cemen jek..hehe..

atie-aku syg mk aku,sbab tuh ah aku tnye die...(alasan plng bodo)


key-kalo ko tanak gelak pagi2,ko bace ah mlm..huhu..

debliss-eh bro,ko idop la...aku kagum..

merah-yela..aku bedikari ah..jgn kate bedikari jek,beditempoyak,bediasam pedas pn aku wat gak..

AHMADSUFI6177 on April 21, 2009 at 1:58 PM said...

ahhh.. kau masih merapu dari dulu dzul.. terhibur aku.. =)

anyway, betul kata abu.. jaga mak tue.. jgn asik2 bergantung pada mak.. kena berdikari.. hehe

handhalah ibnu kamil on April 22, 2009 at 12:52 AM said...

yes..
sufi sapot aku.

hahaha.

ko yg cakap ko jadi babun
kui3.

doakan exam aku weh!

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template