Thursday, June 11, 2009

Kaki UntuKmu


aku tol2 rase besala,aku ade hampir sume,tp die serbe kekurangan,,,rase cam x adil an? isk2,mmg sayu entri nih..sile nanges dgn body language yg seswai...

la,pehal emo bai,cmnih,aku sian tgk gita aku,aku de kaki,tp kengape die xde???
jd,aku pn membeli lah untknye guitar stand..jd,skunk die da de keupayaan tok bediri..tahniah gitarku! huhu

aku usha kat tenet n de la org jual guitar stand nih..ape agi,aku pn kol ah...

org tuh laki,tp nape tah,pmpuan yg jawab..pmpuan tuh ckap cmni "maaf,baki kredit anda tidak mencukupi untk blablabla"...fuiyo! sedapnye sore die! gua tepikat!

so,ade sape2 yg knal awek yg jawab panggilan gua td? plz,aku nk bkenalan sesangat ngn die..hoho..

sekian..

gamba gita stand akuh..



5 comments:

merahitujambu on June 12, 2009 at 10:37 AM said...

jgn keje nk ngadap gita je...wat home work tuh..huhuhu

handhalah ibnu kamil on June 15, 2009 at 2:32 AM said...

dzul!

hehehe.
kalau ko dah popular jgn lpa aku.

kuang3.

epalejau on June 15, 2009 at 9:32 AM said...

tangan ko tanak belikan utk gita ko?

Siti Fatimah Nabihah on June 15, 2009 at 2:55 PM said...

aku xleh nk focus stand tu coz bilik ko tu mcm semak aje! lalalala~

Anonymous said...

Is skunk ape Real?
http://www.is-bigfoot-real.com/

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template