Sunday, September 6, 2009

Aku pn X sangke :D


ish,gua cam x caye ah...x sangke tol gua akn update blog nih...

aku ingt pas abes SPM paper july bru aku nk hapdate..(awal2 da pk nk amek spm 2 kali :D)

nape aku x update? aku xde idea? mmg tol,nk isi kat ketas jwapan exam pn aku xde idea,ni kn nk update blog? xya cite2...

so,mmg xsangke aku update blog nih,da besa pnjang da korang sume ek..hoho...

ha tgk,ni yg aku malas nih,mule ah tuh da xde idea...ish...(sambil garu pale n minum milo...shit ah ko,xseda ke pose) :D

papehal mmg aku sonok dpt kembali ke arena kerblogan,,mule da imbuhan ko pn x betol...


neway slamat bepose n beposelah dgn sekusyuk2nye krane ayam percik mmg sedap dimakan...ha??:D

so,smpai dsini saje coretan ikhlas dr lubuk sanubari aku bwat mase nih,tggu la plak buln pose taon dpn tok aku update..:)

so kwn2,till we meet again...assalamualaikum..

9 comments:

epalejau on September 6, 2009 at 6:31 PM said...

cit..
aku baru nak melepaskan rindu,
ko da nak blah semula???????????

Dzulfikri zulkiflE on September 6, 2009 at 8:29 PM said...

alahai,jgn la wat i malu mkcik..:D

Siti Fatimah Nabihah on September 6, 2009 at 9:37 PM said...

hoho.. windu gler kat ko!! jgn la behenti update!! huhu.. windu siot

Dzulfikri zulkiflE on September 6, 2009 at 10:34 PM said...

alahai,jgn puji aku..eh,ko puji ke?

merahitujambu on September 7, 2009 at 10:13 AM said...

OIT.rindunyee..rindu kt blog ko tp bkn rindu kt ko ok..huhu..
salam ramadhan..ggod luck exam tau..raya ni ko jgn nk raya sakan ek..igt exam ko tu..

Dzulfikri zulkiflE on September 7, 2009 at 12:52 PM said...

Merah, mntk maap, nk x nk ko kne rndu gak kat aku sbb aku yg hapdate blog nih, tanpe aku, tiade la blog nih:D

epalejau on September 8, 2009 at 12:05 PM said...

aku tak kire.
ko kena hapdet jgk blog ko!
hapdet jgk!
hapdet jgk!
hapdet jgk!




hapdet!

merahitujambu on September 8, 2009 at 2:31 PM said...

wek..aku x rindu ko..x rindo..xnk2..hahaha..sape awek kt sblah ko tu dzul..amboi ko.

Dzulfikri zulkiflE on September 8, 2009 at 3:13 PM said...

Epal=orait mkcik,t aku hapdate...:D

merah=aku skunk mmg de masalah cpt gatal:D

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template