Tuesday, September 8, 2009

SadisnYe ExaM AkU


aiseh,seb bek gua bkn sotonk,kalo x,mmg on da spot gua nanges pas dpt paper sejarah td...

sebab paper nih pose aku bole batal,mmg sgale carutan yg aku tawu aku lemparkn kat ketas puake nih...

mule2 aku pk,ckgu aku nih wat handwriting ke,spatah haram pn aku x paham,ke mmg aku yg bengap...haish,xpe2,atleast ade gak la yg leh jwab berkat x tdo mlm td...mmg feeling ah xtdo mlm,ble pagi je rupe aku ngn penagih dadah xde beze,due2 cam mayt idop:D

ok,rni adk aku wat UPSR,mlm td die demam,padan muke ko,aku da ckp stdy awl2,yg ko ikot style aku pesal?

kalo result ko ngn aer sirap xde beze,sume merah jek,mmg ko mkn kaki aku...ingt,aku da ckp,xde 5A,mkn kaki...KAKI..nk aku ejekn?

sblom korunk mencaci maki aku n batal pose korunk,jgn sala paham,aku bknnye seorunk abg yg kejam,aku juz nk adk aku bejaye...huhu:D


rni aku ingt bebuke aku nk mkn daging ruse dare,agak2 leh dpt?

5 comments:

epalejau on September 8, 2009 at 6:54 PM said...

ni bukan exam ko yg sadis..
ni ko yg sadissssssssss..

handhalah ibnu kamil on September 9, 2009 at 1:42 AM said...

oit dzulll....

kenapa nak bagi adik ko makan kaki?
ish3.

ko tak dapat 9a spm siap.
ko makan kaki aku.
nak?

hahahha.

salam ramadhan...

Siti Fatimah Nabihah on September 9, 2009 at 12:32 PM said...

hutm.. rilex la.. upsr je pon! kalu teruk gak! bek ko yg amek a exam upsr tuh! hahaha

merahitujambu on September 9, 2009 at 12:52 PM said...

adk ngah sakit tu x baik marah2..pt bg semangat ckit..
ko pon same asl x study..len kali bc doa byk2 bknnyee carut..ish budak ni..cepuk tau la..huhuhu

desbliss on September 28, 2009 at 1:37 PM said...

ekh...ko dh nk SPM kan??

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template