Wednesday, November 11, 2009

Ape da jadi kat DzuL??



oish,da lame aku x msk blog aku ni,n lame gak aku x msk blog kekawan yg len,bknnye aku lupekn blog korunk,da blog aku pn aku x msk,jadahnye aku ade mase usha blog org len..tp dnt wori,nnt ble aku da x sibuk,(mcm la aku ni da keje),aku usha blog korunk,jgn kate usha,korunk nk bg pasword korunk bia aku update pn bole...hoho

so,ape da jd ngn aku? orait,sepeti yg kalian suda maklum,taon ni aku amek SPM,tp dnt wori,lmbt agi,(agi 6 ari,huhu)...so,standed la,sape x cuak an,aku dpt tau angke giliran aku pn aku da menggigil..paper 1zt aku 18/11..(yeke...)

so,doakn la yg tebaek tok aku wlaupn jarang aku jd baek..=D

ok da,aku bknnye suke pn cte sal plajaran ni,hoho...sknk ni pasl aku,ha,aku de cte dlu an sal aku wat diet,result tebaru?


tadaaa....

ni aku bukak gamba lame yg ade kat MS,n agi sblah gamba baru....


ha,ade beze? final weight,140dulu,skunk 80kg...:D
dulu pinggang sluar 56,skunk 36...


ok,aku xleh cite panjang coz ni bkn petandingan becite,so,t aku update ag...assalamualaikum..

9 comments:

epalejau on November 11, 2009 at 8:33 PM said...

waaaah..
jgan lagi krus banding aku sudah la ye?
aku pinggang 27..
leh celen?
;)))

Dzulfikri zulkiflE on November 11, 2009 at 8:34 PM said...

ko bru pinggang 27,aku tali pinggang,agi dasat..:D

merahitujambu on November 12, 2009 at 2:03 PM said...

wah...ko dh kurus..sbb study??bguss tul ko ni.ajr aku plak cmne nk gemok..ape pon good luck ok.

kEy on November 13, 2009 at 11:30 AM said...

pakcik!
ekkekeke~
lame tak nmpk byg weh!
tau rr rindu aku!
smpai kurus k0 ek? hehhe~

AHMADSUFI6177 REVO on November 15, 2009 at 6:37 PM said...

hoh... ko biar betol... huhu....

amacam bro? kenal aku lagi ker?

Just Another Bad Blog on November 17, 2009 at 9:58 PM said...

good luck for spm

anyway congrats sebab diet tu berjaya :)

cam ne awk diet ??
share some tips if you dont mine :)

thanks
-anas-

niyna | rara on December 11, 2009 at 1:42 AM said...

eleh,aku dh tgk r...huh

Balqis-Delights on July 6, 2012 at 11:24 AM said...

Zul, kenapa akak x boleh buka zul punya blog...

Balqis-Delights on July 6, 2012 at 11:25 AM said...
This comment has been removed by the author.
 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template