Monday, January 11, 2010

Pelancaran Website DieT


Assalamualaikum...salam 1 malaysia..:D

hohoi,akhernye aku suda bergelar dewase,suda abes spm aku,jadi,kpd ibu2 yg ade ank dare,meh sini,aku nk merisik cpt..:D

orait,rini aku xnk update panjang,(ckp la malas)...aku nk bwat announcement jek aku da pn wat blog untuk bantu org2 yg Gembire(gemuk) cam aku untk kurgkn berat bdn..so,aku da pn ilang dekat 60kg,kalo aku leh wat,korunk pn leh an??

so,korunk msk blog nih n foollow jela ape yg disuruh..jadila kurus krane jike kite kurus,kite bole duduk mencangkung..woohoo!!

http://taknakgemuk.blogspot.com/


7 comments:

merahitujambu on January 11, 2010 at 9:07 AM said...

bagus betul la..ni boleh syorkan kt bf aku..ahahah..suh die kurus..=p..lama x update blog??dh mula keje part time ke blom ni??

Dzulfikri zulkiflE on January 11, 2010 at 10:04 AM said...

lame ke,aku rase cam bru sehari jek..huhu..

da,aku tlg mak aku msk ari2 kat dapo..huhu

merahitujambu on January 12, 2010 at 10:16 AM said...

yela ko tu..masak ke tukang makan je kot..huhu..g cari pengalam g

Anonymous said...

Hi!
You may probably be very interested to know how one can make real money on investments.
There is no initial capital needed.
You may commense earning with a sum that usually is spent
on daily food, that's 20-100 dollars.
I have been participating in one project for several years,
and I'm ready to share my secrets at my blog.

Please visit blog and send me private message to get the info.

P.S. I earn 1000-2000 per day now.

http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

kEy on January 28, 2010 at 2:52 PM said...

arghh aku nak bl0g saya nak gemuk!
pat2 tubuhkan persatuan gemuk2 semalaysia!

Lindonut on August 3, 2010 at 11:10 AM said...

i need this. btw, zul, i'm confiused. you DID get tesl is shah alam, right? if you did, tegur la! i honestly can't find you! (-.-")

yildizname on December 10, 2011 at 8:55 PM said...

hello nice blog

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template