Wednesday, May 16, 2012

dah dua tahun tinggalkan ni..


Assalamualaikum...:)

Kalau aku gedik , aku akan cakap macam ni "aasyumm!! eh , bersawang lah blog i sampai i terbersin..awww!"
tapi aku bukan! so , aku akan cakap camni.. eh..aku ada blog rupanya.. ok...

tak sangka betul lebih 2 tahun aku tak bukak blog ni.. mana nak cari blog yg followers berkurang? blog ni je tau..haha..
aku pun tak ada benda sangat nak cerita selain daripada www.taknakgemuk.com tu aku punya..kau adaa??? haha..

dulu selalu update , dalam sehari buat sampai dua tiga post .. postman pun tak post banyak macam tu... rasa enjoy gila update blog dulu.. sekaran? baik update cerita kat kawan2 , family.. kalau ada amsalah kewangan memang update kat family la kannn...(especially U , mak) huhu

so, banyak sangat perubahan yang dah berlaku sejak 2009 , tengok la sendiri , nama blog ni pun dzul 2009...
Masa tu orang malaysia mana ada main facebook2 ni , takda maknanya nak write kat wall2 semua ni.. cuba la ko write kat wall rumah ko waktu tu..paling rendah pun , kaki ko dapat sebab conteng dinding rumah..

Alahamduliullah aku pun dah berjaya hasilkan buku sendiri. dengan bantuan www.taknakgemuk.com . Program melalui www.taknakgemuk.com pun makin , bertambah , ada la rezeki Allah nak bagi.. takkan nak tolak..gila ke?

well , seronok jugak sebenarnya bila blogging ni , kita boleh tulis apa kita suka(typing actually) dan tak ada siapa nak larang atau baling selipar direct kena muka , muka merah , sakit , kena letak minyak gamat , dan muka tumbuh jerawat..(detail kan?)

next time nak update lagi la blog ni...(cakap je lebih) insyaALLAH...

so , drop your komen dan marilah kite mengerombol...(aku sendiri pun tak faham)

3 comments:

roziahojijie on May 16, 2012 at 12:51 PM said...

hai zul .edit lah balik blog ni kasi cantik :)

Dzulfikri zulkiflE on May 16, 2012 at 12:56 PM said...

roziahojijie..
blog ni buruk eh..haha..nanti edit balik..ni interface 3 tahun lepas ni..:p

epalejau on September 23, 2012 at 11:57 PM said...

i hetyu lahhhh.
y u no update haaa??

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template