Sunday, March 15, 2009

SelaMat TnggaL KwN


isk3,gua da dkat stahon idop ngan lu,xkire bile susa ke sng,lu mmg sntiase ade ngan gua...pena skali aku ajak ko mandi sungai,tp ko xnk,ko takot t saket...tp pe nk wat,maybe ko nih telampau sensitif n aku rase cam nk campak je ko dkat cimpanzi2 yg sedang mengawan..

ye,smpai di sini saje kesah kite...SLAMAT TINGGAL....kau lah........................enfon aku.....hoho,nmpak cam sedey jek an mule2,laz2 tok enfon yg akn aku jual sok..patot ah bile aku ajak die mandi sungai die tanak an,ko cite sket enpon mane yg ley benapas lam air?

so,sok la laz day aku ngan die,slamat tnggal bedah..(aku da kasi name...)


aiseh,syg lak nk jual coz slaen drpd aku suke pmpuan,aku suke camera fon nih..hoho..slame nih yg aku bnyk2 post gamba x kire ah yg baek hingge ah menjolok mate,sumenye aku amek gune fon nih..bedah,ko jage diri baek2,jgn wat pangai kat tuan baru ko,aku santau ko kunk...agi 1,ko jgn lupekn aku,dlu tyme ko lapa aku gak ah yg charge ko..(pdulikn aku yg gile krane becakap ngan fon nih)..suda bedah jgn la ko mnangis agi,ku rase cukop smpai disini...


ah,pduli ape aku,sok dpt fon baru!! woohoo!!!


6 comments:

handhalah ibnu kamil on March 16, 2009 at 12:57 AM said...

ko sungguh kejam....!!

JANGAN JUAL BEDAH ITU..BAGI KAT AKU!

hahahha. boleh??(muka sengal!)

epal on March 16, 2009 at 7:15 AM said...

Cian kat bedah..
Nnt tuan baru dia pun sengal cam koh..
Bg dia kat haku suda..
Aku janji bg dia makan secukup rasa..

AHMADSUFI6177 on March 16, 2009 at 9:01 AM said...

cis... kau mmg kejam la dzul...mana boleh layan dia mcam tue... kecian dia... dah kau nak jual, tapi kau hepi2 lak lepas tue.. haha

Siti Fatimah Nabihah on March 16, 2009 at 1:11 PM said...

alahai.. bagi kat aku pon xpa bedah tu.. leh aku jaga bedah elok2

Anonymous said...

hohoho...
name fon ko bedah ker...
nme fon aq temah...
ko x rse ker dorang nih adik badik
yg lme terpisah ha???
(ngah wat jejak kasih nih)

merahitujambu on March 17, 2009 at 10:38 AM said...

KACANG MELUPAKAN KULITNYE...
X PTT LAA KO NI..
KECIK2 DH PAKAI PHONE CANGIH!!HUHU

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template