Friday, March 6, 2009

BaWaK FoN??


yup2,ituh die,wajah DailyDzul yg baru..pmbedahan plastik nih x mengenekn ape2 kos pn..hanye pnat lelah dn caci maki yg terlempar smase pemilihan template nih..mane gua x panas an,ade je prob jd ble upload template...mmg aku biseng je ah td..eh,pehal lak,suke ati aku ah nk biseng ke x,kalo nk senyap,gi library ah..huhu

slaen drpd minatang tuh,aku pn da pndai da nk ngengade ngan align center nih,xpe2,itz a free country,jgn komplen bebanyak..agi 1! sape yg da exchange link ngan gua tuh,meh sini kasik blk link korunk,aku da ilang sume tuh,stiap visitor blog aku nih ofcoz r akn dihargai,tp jgn sala paham,bkn gune duet keyh,aku puji2 aje suda...

arini pe jd ek? xde papepn yg bez jd kecuali ade budak bwak fon gi skula rini..kuang aja tol,ingt nih skola bpk die pnye membe ke sesuke kaki tgn dn mulot die nk bwak fon gi skula..bnyk ensem muke ko bwk fon gi skula? xya susa2 ah bwak fon,gune je public fon,skunk da jd fesyen blk gune fon besa2,stylo pe public,line x pena kureng,full jek...3g je xde...

aoih,aku lupe plak,aku ah budak yg bwk enset gi skula tuh..hoho..aku cam mmbuno tanpe niat ah,aku tanak bwk,tp tah camne tah ade dlm beg aku..(aku bele toyol kot?) alang2 mncelup pekasam,biar smpai ke pangkal lengan,(wah ayat ko) so,pe agi,fon tuh mnjd mangse keadaan kanak2 bemasalah ah kat skula aku..abes sume gamba kne amek..aku rase cukop ah smpai cni je aku crite,aku taw,ko bkn suke pn bace pnjang2 an..



2 comments:

AHMADSUFI6177 on March 6, 2009 at 6:38 PM said...

eh... jgn bawak phone kat sek... nnt ke penampar dgn guru macam dalam paper baru tau... huhu

epal on March 7, 2009 at 1:49 PM said...

chatit!!!!
lebri2 jgn sbut aaaa...
itu sensitif bg haku!

tepon pun nak bawak g skula ke??
bawak aa tv sekali ke..
dvd player ke..
hah, bawak ngan astro2 ko sekali..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template