Monday, March 2, 2009

SituaSi


arini aku mcm tatawu nk cite pe,xkn aku nk crite sal sang kancil ngan buaye plak an,jatoh ah maruah gua t..kebetulan lak rini cam2 situasi yg jd kat aku,so,meh dnga sinih abg dzul becerite..:D

Situasi 1
sahabat ku menghubungi ku dn die pn bekate dgn peno sopan dn brase banggenye.."dzul,jom gi kfc,gua lapa ah"...aku pn memandang ke dlm poket aku dn mengeluarkn dompet kuh,aku lihat hanye tnggal kepulan asap dn i.c ku yg hampir patah dek krane diriku ini bile bosan slalu maen klepek2 ic kuh itu..(nk wat camne,dak kmpung xde ps3,men klepek2 ic je ah..hoho)..dn tidak ketinggalan,ade juge kad cimb kuh yg aku tahu bakinye hanye tnggl 17 rnggt,lebih baik aku simpan untuk mase dpan..(pergh,lu nk watpe ngan 17rnggt d mase dpn?)...so,untk kelihatan lebih beradab,aku pn berkate kmbali kpd sahabat ku ituh.."sori ah bro,gua diet,maleh ah nk mkn,bkn xde duet,ikotkn duet gua,skali akak cashier tuh pn gua beli tok jd org gaji wat tlg mak gua kmas umah..:D"..ye kawan2,jike anda tidak mmpunyai duet untk mkn,gunelah alasan anda sdang berdiet,konfem jadi...sekian..hoho..kfc Pictures, Images and Photos < maskot kfc..

Situasi 2
pergh,walaweih,td dpt gak result ari sukn rituh..yeah,dgn banggenye ingin aku nyatekn,uma sukn aku,iaitu uma jebat da pn mng agi wat kali ke-4 betuwot tuwot..aku rase an,nih msti pengerusi jebat tuh yg wat jebat mng..(saje aku ckp camtuh coz aku ah pengerusi..huhu)..so,ni an taon laz aku kat skewl situh,so,xde ah aku blah dgn kekalahan..ingin aku ingtkn,aku bukn org yg suke kala..:O

Situasi 3
ha,ni yg aku nk cite nih,dlu aku de cite an de sowunk budak sabah bru pnda gi skula aku,so,aku pn mndalami ah budaye org kat sane(wah ayat ko..) ..so,membe aku nih si man pn introduce ah 1 lagu,da lame da die introduce kn,tp bru ah pagi td die nyanyi agih,aku ko x ya cite ah,aku da hafal da pn coz lagu die bez bai..tajok die sayang kinabalu..gua pelek ah,nape tmpat gua batng kali nih xde lagu sayang btg kali? xpn syg dzul ke? muahaha..pdulikn ayat aku td..hoho..tp mmg bez ah,minat plak aku ngan mnde2 sabah nih..ne taw t dpt sumandak2 sabah ke? (membe aku ckp sumandak tuh means awekz..) huhu..ha,setawu aku si EPAL n Atieabid tuh dok sabah,ha,meh sini epal n atie kalo ko ade adek ke introduce kn kat aku..hoho...btw,ni lagu tuh..


hoho,bile aku tgk mamat nih nari,mmg dkat 3bulan ah aku berkekek kekek gelak..:p


situasi 4
gua x suke lagu situasi..hoho..


ha,agi 1,aku de bnyk utang tag nih,t aku baya okeh,agipn aku xde duet skunk,nk baya camne..huhu
sekian...

.

8 comments:

fa_girl on March 2, 2009 at 10:57 PM said...

Huhuhu...
Mcm2 la kamu ni !!!
Haaa...
Hutang Tag tu fifa tunggu tau !!!!
Muahahahaha... ^-^
Lagipun sikit je kena buat...
Percaya laaa..
hahahaha~

Dzulfikri zulkiflE on March 2, 2009 at 11:00 PM said...

orait,tp bnyk tag wo kne buat,susa tuh...smart tag pn x susa camnih..hoho..

kEy on March 3, 2009 at 3:17 AM said...

byk la k0nye smart tag!! cepat jawab aku nak topup lg ni..ahhahahha..padan muke kmu!

AHMADSUFI6177 on March 3, 2009 at 6:03 AM said...

oo.. seb bek kau xpegi makan kfc... boikot2... erm... mcD paling terutama.. itupon aku tgok ramai yg still pergi sambil buat selamba... (eh.. apa kena mengena dengan entri nie??)

amacam ro?? best balik kampung??

Siti Fatimah Nabihah on March 3, 2009 at 10:11 AM said...

hurm.. kalu leh bagi la 17ringgit tu kat aku.. aku nk det! hahaha
alahai.. tag ko kalu lambat bayar,aku kenakan bunga dgn daun skali tau! baik cepat balas! hahahaha

merahitujambu on March 3, 2009 at 11:16 AM said...

dzul..ko ni ade jee ek..
g wt ic baru..
nnt ade yg kena buang malaysia kan..huhu

epal on March 4, 2009 at 3:04 PM said...

dzul mmg bukan warganegara..tu pasai dia x heran menghancurkan ic sndirik!

dzul, aku xdek adik aa..ada anak buah je..paling tua umo sebelas taon..nak? klo on, aku leh kenen2 kan..

psstt, atieabid tu ada sorg adik jek..dan adik dia tuh adala aku! hahahahahahahahaaaaaa....ko nak ke kat aku yg ko kata gila neh?

Dzulfikri zulkiflE on March 4, 2009 at 9:40 PM said...

hoho epal,xpe ah,tetibe lak aku ingt nk cari org smnanjung jek..kui2..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template