Friday, March 6, 2009

Raja LawaK FinaL


pergh,1zt tyme aku dpt tgk dpn mate live raje lawak!!!! tp dlm tv ah..hoho..so,pe komen gua? aku bnci juri..pergh,nk2 je kaki aku puseng2 hinggap kat poziah nawi tuh..pilih side btol,ngan si jihan tuh bkn kemaen die lembut,aku paleng x suke show si jihan yg kedue tuh...ingt ni af ke ape? nk je aku baling remot kasi pecah tv,pahtu tembus kne die.hoho...

so,xya cite sah2 ah sepah mng,kalo sepah x mng,aku giget enpon aku smpai jd public fon.tp aku rase amir agi patot kot dpt no.2.pasal si jihan tuh wat lawak org tue ah.wlaupn lwk amir tuh bodo nk mninggal,tp bez gak kalo pndai paham..so,sape x paham tuh kire dlm kategori bodo gak ah..
(seb bek aku paham..)hoho..

so,pe motif aku cite sal nih? xde pape pn,juz aku rase taon ni nye x ah gempak cam dlu..stage pn cam dewan skola aku jek..huhu...agak2 kalo aku try gi audition taon dpn ko rase kne baleng kasot x?





5 comments:

merahitujambu on March 7, 2009 at 10:04 AM said...

AKU RASA KO TU LG OVER KOMEN DR JURI RAJA LWAK
JIHAN TU KENA WAT LAWAK..YG KO CEMBURU TU NAPE??
THN DPN KO MSK..HUHU..BR KO TH CMNE NK BG ORG GELAK.HUHU

*EMO LAK AKU NI..GURAU JEE

Dzulfikri zulkiflE on March 7, 2009 at 10:19 AM said...

tah ko ni,nape emo2,kn kumbang ko bru blk,so,hepi2 la..hoho

merahitujambu on March 7, 2009 at 12:26 PM said...

haha..ko ngate aku ek..
ok2..aku hepi..huhu..
dzul..ko wt pe cuti ni

epal on March 7, 2009 at 1:52 PM said...

ecececeh..
haku tau ko jeles sma itu jihan kan?
takpe, nnt kalo ko taon depan ko masuk raja lawak,
ko cakap je nak aku baling ko ngan ape???

Dzulfikri zulkiflE on March 8, 2009 at 12:52 PM said...

ala,kowunk gurls,tuh r kowunk bekap jihan..oit,xde laki nk bekap aku ke..huhu..:D

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template