Wednesday, March 4, 2009

KarTun


erm,rini an,xde ah pape yg bez pn jadi tp td ade mesyuarat pibg kat skul aku,xde papepn mnarek kecuali pengetue aku kasik cramah agi lame drpd khutbah jumaat..ape die pk parents sume tnggl kat skula ke bule blk lmbat..gua yg nk mnunggu mak gua abes mesyuarat tuh,pergh,solid ah,lame x hengat...

aku td smpai uma dlm kol 6,feeling gle ah dpt blk nek kete,maleh aku nek bas,kalo bas tuh ade sportrim bru aku nek..hoho..otometik smpai je uma twos aku tetdo,penat gile bai,bknnye aku lari 5ribu meter ke ape,tp pnat tnggu pibg abes ah..

rini mmg aku maleh nk wat pape omwek,kengape? sbab rini ari rabu..aku x ske wat omwek ari rabu..(alasan x ley blah)..so,aku dok je ah lam blk surf tenet..tetibe,ank sdare aku ketok bilek aku n die request kat aku nk tgk tom n jerry,pe,ko pk aku pari2 ke nk men request2 lak...tp xpe ah,kasik je ah die tgk an..aku pn bukak ah utube..ni ade gamba candid aku amek tyme die ngah tgk katun kuceng tikos nih..

Photobucket


so intan,da 5 video intan tgk..1 video 2 rnggt,paleng lewat baya jumaat nih okeh..hoho..smpai sinih je ah,aku nk tdo,ngantok weyh,aku tanak ah wat rekod tetido tyme ngah blogging...huhu..sekian..:D


.

7 comments:

epal on March 5, 2009 at 8:46 AM said...

woaaaa...
comeylnye dak kechik ateh tilam tuh..
nak intan sorang!!

fa_girl on March 5, 2009 at 10:15 AM said...

Lorhh..
Dgn anak saudara pun nak berkira !!!
Kejam btl kamu ni Dzul !!!
Hahaha..
Fifa yg jd penggangur terhormat ni pun x berkira tau !!!
Lalala~

merahitujambu on March 5, 2009 at 11:30 AM said...

comelnye dak tu..ko bg mkn ape ni..rasa nk cubit pipi die..

Siti Fatimah Nabihah on March 5, 2009 at 3:26 PM said...

alahai comelnye intan payung tu! eleh.. berkira tul! anak sedara pun berkira! tp bila dia da bayar,share skit leh? hahaha

Dzulfikri zulkiflE on March 5, 2009 at 7:21 PM said...

epal=sowi ah,intan nih mak die x kasik bawak jejaoh,tp pakcik die bule ah..hoho...

fa_gurl=ekonomi mrosot ah,tepakse..hoho

merahitujambu=jgn kate ko nk cubit,ko nk giget pn x pe pipi die tuh...

ct=die comel? meh tgk jawapan kat bawah..


ape ah kowunk,camne die x cute,da pkcik die pn same,turun temurun ah cute die tuh..muahaha

fa_girl on March 5, 2009 at 11:30 PM said...

Erk ?? Cute ?? Perasan !!!

Pengumuman : Buat semua blogger2, Dzul ini adalah seorg insan yg amat2 perasan !!! Sekian terima kasih..
Hahaha.. :p

merahitujambu on March 6, 2009 at 10:06 AM said...

dzul perasan!!

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template