Monday, December 15, 2008

Aku Da DapaT!!


hohoi..ko taw x,bkn kemaen aku susa paya nk cari pmberite yg pkai anting2 mura tuh,laz aku dpt tgk kat catch up tv kat tv3,(thx tv3) n da tuh skunk kne register lak tok tgk..adesh..da r kne register,pastuh aku kne tgk la dkat 9 mnt bawu dpat tgk kejadian yg x kn diluapai oley pmbace brite tuh...dem..aku stil x taw name die,tp aku bajet dpan die msti ade ct,nur,or nurul,standed r kn name owg mlayu..huhu..nih ade link die n screenshot aku amek..terer x aku amek screenshot,ngam2 wo tymme bnde tuh jatoh..hoho..tewok tol aku tamba dose pepagi nih an..

LinK

nih screenshot aku amek..kaw2 nye tyme tuh anting2 bwu nk jatoh..
Photobucket


.

5 comments:

meow.meow.d0ra ||ain|| on December 15, 2008 at 12:38 PM said...

hhaaa, kami pon tgk time nih, semalam le kn?? igt bnda apa jatuh...rupa2 nya anting2 dia..huahahahahahaaa. last2 dia pkai balik.kui3

Dzulfikri zulkiflE on December 15, 2008 at 12:50 PM said...

taw xpe,nk kaver malu nye sal an,die pkai le blk.kang kalo smpai abes camtuh,xsnonoh lak..

Siti Fatimah Nabihah on December 15, 2008 at 4:04 PM said...

hehe.. dier cari gak psal yg smalam nye! hahaha.. bgs,at least ct leh tau sapa dier and nk tgk anting2 murah dier tu! ahakz..

desbliss on December 15, 2008 at 9:01 PM said...

owh...dia kah orgnyer

aipp..cane ain leh lepas ke sini gak...g blk pat...bitaw maktok satgi..

Dzulfikri zulkiflE on December 15, 2008 at 10:36 PM said...

yeah,da ade org wat jejak kaseh da..huhu..

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template