Friday, December 19, 2008

Isk2,teharu gile gaban nye AkuH...


sape sangke,dlm dunie nih ade gak org yg bute sanggup kasi akuh award,hoho...
trase cam bintang populer yg berkelipan ma...bkn sng org nk bagi nih,cekgu skola aku slalu r bagi,tp bagi pnampo r...hoho..aku tataw nape dowunk ske tampo aku,aku x rase sbab aku malas wat omework,maybe dowunk jelez ngan muke aku yg ala2 rumah yg terbengkalai gare2 pekerje kontrek indon da kne tangkap kot..
papehal pn,nih la awardnye....hohoi..
eh,award nih kne men forward2 tp sbab aku x mkn agi,otometik aku x ley bepk,so,sape yg bace entri nih wajeb amek award nih...
sekian..

Yg nih,cik seety kate untk org yg berusehe memajukn blog dowunk n sentiase bagi info2,,errr,pe info aku pena bagi ta kowunk ek?? ha,kalo gi wat ucapan,pastikn suwo sume owunk letak kasot kat luar,kunk x pasal2 kasot hinggap kat pale kowunk cam bushit tuh..


n yg nih lak,cik seety kate untk blogger yg peke ngan kewujudan blogger laen n mesre ngan dowunk...sape nk bemesre ngan aku?? hoho..dijemput sume untuk tumbok aku atas stetment yg berbaur 18 sx td.....sekian..

2 comments:

desbliss on December 19, 2008 at 11:24 PM said...

Camne blogger cam ko pon leh dpt award???

Isk...xptt2!!!

Huhu...

Aizuddin on December 20, 2008 at 3:08 AM said...

Apa rahsia nak menang award nih?
Saya kalau bley nak satu..
"Blog Paling Soleh"
Ade?

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template