Thursday, December 18, 2008

Pagi smpai PetanG


uuuhhh..arini dr pagi smpai ptg mmg aku x wat pape,sbab tuh pagi td aku x update pape,biasenye tyme pagi r ade bnyk idea an,tp aku x,kalo aku,idea dtg cam duet,bile aku tanak,die ade,bile aku nk,die lak xde,,,ko men sembunyi2 ek idea..
so,smentare poket aku dipam spaye nmpak kembong n aku ley tgk cicakman,aku dok r uma jadi ank terune yg soleh...(tuih..mnipu)tp xkn nk dok je an,t flat je ah muntut,so,aku bgun gi dapo,gi...ha,ni aku nk tanye,nape ruang tamu dlm inggeres dowunk pnggl living rum? kalo dlm inggeres living rum,dlm mlayu,bilek idop atau bilek tinggal r an?? aku rase camni ah,kat ruang tamu an kite slalu tgk bola LIVE,sbab tuh r jd living rum mungkin...n camne kalo bedrum kite xde bed tp kite tido atas lantai??stil bedrum ke??
p/s=soklan2 sbegini hanye mampu dpkkn oley org yg ade masalah kewangan saje..

n then,aku gi le usha2 mespes owunk...astaga...bpak geli smpai tegolek akuh,rmai siot org yg..erm...extremely heavy duty gedik...ha,ayat bawu tuh..kalo pmpuan x pe agi,fitrah r tuh an,kalo pmpuan kite x pnggl gedik k,kite pnggl manje..pe die??manje...
tp ni kalo da laki yg camtuh?? eeee,,bukan kate eee jek...oooooo...agak2 le nk menggedik kat mespes,gedik r ngan awek kowunk ataw ibunde kowunk..pahtu2,BULETIN..gle ah,pe salanye chat gune komen or msg or shoutbox aku ni ha,ni x,aku nk pomot blog aku pn susa...PHISH mespes kowunk kunk bawu taw...tp dlm mespes susa nk phish skunk,da rmai sgt yg bijak pndai,,,
so,skunk nih aku xtaw nk letak pic ape,so,aku letak r screenshot tyme akuh men fifa td...cam biase r,laki maskulin msti minat arsenal an..

Photobucket

.

3 comments:

desbliss on December 18, 2008 at 7:04 PM said...

Ada sajer idea ko nak nak post kan!!

Manusia yg bermasalh kewangan mmg camtu ker...hakhak

Weyh...aku on liverpool, ape x maskulin ke aku??? Puiii...

Dzulfikri zulkiflE on December 18, 2008 at 7:18 PM said...

kalo ko mnat liverpool ko maskulin gak,tp pratos untk ko jadi bapok,agak tnggi..hoho..

Siti Fatimah Nabihah on December 18, 2008 at 11:40 PM said...

hah??!! lelaki gedik?? aduyai.. macam2 da.. hurm,gado lah hampa berdua.. hehe^^

 

DzuL 2009 Copyright © 2008 Black Brown Pop Template by Ipiet's Blogger Template